StudyTravel

Van studenten met een kleine beurs tot gedreven zakenmensen, van vakantie-vierende scholieren tot ouderen met een jonge geest, voor beginners tot gevorderden: voor iedereen die geïnteresseerd is in taal en cultuur, is er een taalcursus Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees of Chinees op maat van 1 week tot een heel academisch jaar, met startdata het hele jaar door.

En alleen gaan? Geen probleem: tijdens de uitgebreide activiteitenprogramma’s worden contacten met internationale medecursisten snel gelegd. Profiteer van onze jarenlange ervaring, van ons advies en van ons gunstige aanbod en vergroot je wereld met StudyTravel!

 

Gerelateerde berichten

Beauty & Mind
1 juni 2015

Spirituele Vakantie Reizen

Actief-SportiefWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Estivant

Gezellig met een groep leeftijdsgenoten op vakantie? Op de bestemmingen van Estivant Vakanties heb je meteen het juiste vakantiegevoel te pakken! Dankzij de ongedwongen sfeer, waarbij niets moet en (bijna) alles kan, zorgt Estivant al bijna 15 jaar voor tevreden gasten.

Actief-SportiefWintersportZon & Relax
2 januari 2017

Eenoudervakantiegids.nl

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!