StudyTravel

Van studenten met een kleine beurs tot gedreven zakenmensen, van vakantie-vierende scholieren tot ouderen met een jonge geest, voor beginners tot gevorderden: voor iedereen die geïnteresseerd is in taal en cultuur, is er een taalcursus Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees of Chinees op maat van 1 week tot een heel academisch jaar, met startdata het hele jaar door.

En alleen gaan? Geen probleem: tijdens de uitgebreide activiteitenprogramma’s worden contacten met internationale medecursisten snel gelegd. Profiteer van onze jarenlange ervaring, van ons advies en van ons gunstige aanbod en vergroot je wereld met StudyTravel!

 

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

Actief-SportiefCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Nieuwemensenlerenkennen

Het échte ontmoeten is Hot! Complete reizen en weekendjes weg in binnen- en buitenland, inclusief eten en drinken. Altijd super voordelige arrangementen met mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses! Actief, sportief of relaxt. Leeftijd 20- 45 jaar. En voor NMLK40up Leeftijd 40 - 59 jaar

Actief-Sportief
13 augustus 2014

SingleGolfers.nl

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!