VakantieAnders

Samen zijn en toch je eigen plaats kunnen innemen. Met respect voor elkaar en de natuur zijn het bijzondere weken op een basic kampeer terrein. Je bent welkom met je eigen kampeermiddel of je kunt een tipi, yurt of pipowagen huren.

Er zijn 8 zomerweken waar je aan kunt deelnemen, 1 of 2 of meer weken, net wat jezelf wilt, het kan allemaal.  In elke week zijn er cursussen (ochtenden) en workshops voor de volwassenen te volgen waar je je ter plaatse voor meldt.  In je vakantie mag je genieten van elk moment, we doen er veel aan om je te laten leven in het nu!

Elke zomerweek heeft een eigen thema dat die week meer in het middelpunt staat  met bijpassende workshops,cursussen en activiteiten. Alle thema’s komen in alle weken wel aan bod. Dus wat je ook kiest, er zit altijd iets voor je bij.
Er zijn twee kampeervelden, een voor de ouders met kinderen en een veld voor alleen volwassenen.

Voor de kinderen is er een eigen programma, dat loopt met de tijden parallel aan het programma voor de volwassenen. Iedere dag is er een workshops voor ouder en kind om samen aan mee te doen. Bijvoorbeeld samen masseren, djembé spelen, dansen of schilderen…

Het zomerkamp is opgebouwd uit een scala aan verblijfsmogelijkheden, tipi’s,  yurts, pipowagens. Natuurlijk mag je ook met je eigen tent, caravan of camper komen.

Er is een grote eettent waar we met elkaar de maaltijden gebruiken. Onze kok verzorgt elke dag weer een (h) eerlijk, gezond en afwisselend diner waarin voor iedereen wat wils bij zit. De maaltijden worden geserveerd op buffetbasis zodat je kunt kiezen wat je graag wilt eten. Voor de cursussen en workshops zijn er grote tenten en tipi’s.  Allemaal in hun eigen sfeer ingericht.

Alles wat je nodig hebt is aanwezig op ons zomerkamp,heel basic, dicht bij de natuur. Het zomerkamp is gelegen aan een royaal bos waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Je bent echt midden in de natuur, een vakantie waarin je heerlijk buiten bent!

Elke avond is er een kampvuur,lekker warm en gezellig. Een ideale plek om te babbelen, zingen en een drankje te nemen. Dansen kan ook in de bar naast het kampvuur. Er zijn dus volop mogelijkheden om anderen te ontmoeten!

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefCultuur-Natuur
16 januari 2017

Natuurlijk Reizen

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

SamSam Reizen

Single reizen worden bij ons ook wel solo-reizen of alleengaanden reizen genoemd. De groepen bestaan altijd uit mensen die alleen op vakantie gaan in een groep. Het belangrijkste aspect van de reis is de groep waarmee je reist.
50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
14 juni 2016

Njoy reizen – voor 50+ singles

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!