VillaVibes single reizen

VillaVibes organiseert single reizen voor grote groepen hoger opgeleide (HBO en WO) singles tussen de 25 en 65 jaar.

Alléén bij VillaVibes vind je de Gelijkgestemdengarantie. VillaVibes garandeert de zes dingen die singles het liefst willen op hun vakantie.

  1. Gegarandeerde groepsgroottes
  2. Man-verhouding altijd 50-50
  3. Opleidingengarantie (check bij boeking)
  4. Leeftijdsgarantie
  5. Kosteloos annuleren Garantie
  6. Vertrek Garantie

VillaVibes steekt veel energie in het creëren én houden van goede vibes. De sfeer is die van een schoolreisje. Geen jachtpartijen, maar ongedwongen plezier met boeiende generatiegenoten, waar vaak langlopende contacten uit ontstaan.

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 juni 2014

CityMates

Gezellig, informeel, afwisselend, vrijblijvend en ontspannend... Ontdek met CityMates leuke steden op een verrassende manier samen met andere singles/alleengaanden en een enthousiaste CityMates begeleider!

Actief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Single Events

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!