VillaVibes single reizen

VillaVibes organiseert single reizen voor grote groepen hoger opgeleide (HBO en WO) singles tussen de 25 en 65 jaar.

Alléén bij VillaVibes vind je de Gelijkgestemdengarantie. VillaVibes garandeert de zes dingen die singles het liefst willen op hun vakantie.

  1. Gegarandeerde groepsgroottes
  2. Man-verhouding altijd 50-50
  3. Opleidingengarantie (check bij boeking)
  4. Leeftijdsgarantie
  5. Kosteloos annuleren Garantie
  6. Vertrek Garantie

VillaVibes steekt veel energie in het creëren én houden van goede vibes. De sfeer is die van een schoolreisje. Geen jachtpartijen, maar ongedwongen plezier met boeiende generatiegenoten, waar vaak langlopende contacten uit ontstaan.

Gerelateerde berichten

Cultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Fox Singlereizen

SingleMaarNietAlleen.nl is dé reisorganisatie bedoeld voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met andere singles in georganiseerd verband. De avontuurlijke en culturele reizen zijn in principe geschikt voor singles met een normale gezondheid en conditie vanaf 25 jaar.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
13 augustus 2014

DesertJoy

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!