Yeti Jr. Eenouderreizen

Actieve groepsreizen voor éénoudergezinnen

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar het idee dat de zorg voor je kinderen allemaal op jouw schouders terecht komt is plots geen vakantie meer. Samen met Yeti Jr. én onze reisbegeleiders zorgen wij ervoor dat zowel je kind als jijzelf een heerlijke vakantie beleeft. Het is belangrijk dat zowel de kinderen áls de ouder fun hebben op reis. Daarom organiseert Yeti Jr. ook speciale activiteiten voor enkel de ouders of enkel de kinderen. Zo heb jij als papa of mama ook eens echt vakantie. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor papa/mama en kind(eren) tezamen, zodat jullie kunnen genieten tot de max van een unieke vakantie.

Met de kinderen op reis, maar zelf ook hoge nood aan vakantie? Dat kan! Met Yeti Jr. ga je op actieve éénoudervakanties naar avontuurlijke bestemmingen. Yeti Jr. houdt namelijk van grenzen verleggen in de natuur, samen met nog gezelschap. We vertrekken maximaal met 10 andere éénoudergezinnen op avontuur. Gewoon gezellig samenreizen met andere éénoudergezinnen en je kinderen zien lachen. Want wat is er leuker dan samen reiservaringen delen?

Gerelateerde berichten

Beauty & Mind
23 juni 2014

Magical Tours

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Ervaar het zelf.....stilte, ruimte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende workshops.

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
26 februari 2017

Gewoonweg Reizen

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

Souldivers

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!