Egypte vakantie visum

Reizen we binnenkort naar Saoedi-Arabië?

De website van middenoostenreizen is verbeterd en uitgebreid met nieuwe bestemmingen en reizen zoals Saoedi-Arabië en Egypte. Met het uitgebreide aanbod krijgt de reiziger een completer aanbod en start de beleving van de reis al bij het bezoeken van de website.

Reizen naar Saoedi-Arabië en Egypte

Er zijn twee nieuwe bestemmingen toegevoegd: Saoedi-Arabië en Egypte. Voor Saoedi-Arabië geldt nu nog dat er enkel reizen op maat worden aangeboden. De reguliere toeristenvisums worden naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober dit jaar uitgegeven. Nu kan men als niet-moslim enkel sporttoernooien en grote evenementen bijwonen in Saoedi-Arabië met een toeristenvisum.

Pelgrimstocht

Voor moslims is het uiteraard mogelijk om de pelgrimstocht naar Mekka te maken. De tweede nieuwe bestemming is Egypte. Bij deze bestemming ligt de focus op culturele rondreizen en een complete verzorging van A tot Z. Naast deze twee nieuwe bestemmingen is ook het aanbod reizen naar Libanon en Marokko flink uitgebreid.

Nieuwe website

De website zelf is grondig verbouwd en het gebruikersgemak geoptimaliseerd. Zo is veel met video gewerkt en zijn enkel de mooiste beelden gebruikt. De bezoeker waant zich als het ware al in het Midden-Oosten tijdens een bezoek aan de website. Ook maakt de reisvergelijker het voor de consument nu nog makkelijker om een ideale reis te vinden naar het Midden-Oosten.

Waarom de nieuwe bestemmingen Saoedi-Arabië en Egypte?

Bij Egypte wordt vaak aan zon en zee gedacht, maar het land heeft veel meer te bieden. Zo kent het een rijke culturele historie uit de tijd van de farao’s. De piramides van Gizeh, de historische schatten in Aswan en Luxor en steden als Caïro en Alexandrië zijn hiervan het levende bewijs.

Middenoostenreizen.com creëert dan ook reizen op maat naar deze culturele schatten van Egypte. Ook is een combinatie met Jordanië of Israël mogelijk. Jarenlang was de grens met Saoedi-Arabië voor toeristen gesloten, maar daar komt op korte termijn dus verandering in. Het land is veruit het grootste van het Midden-Oosten en de thuisbasis van grote geografische contrasten, variërend van hoge, groene bergen tot zandduinen en koraalriffen. Dat maakt de reizen naar Saoedi-Arabië dan ook zeer gevarieerd.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!