Egypte vakantie visum

Reizen we binnenkort naar Saoedi-Arabië?

De website van middenoostenreizen is verbeterd en uitgebreid met nieuwe bestemmingen en reizen zoals Saoedi-Arabië en Egypte. Met het uitgebreide aanbod krijgt de reiziger een completer aanbod en start de beleving van de reis al bij het bezoeken van de website.

Reizen naar Saoedi-Arabië en Egypte

Er zijn twee nieuwe bestemmingen toegevoegd: Saoedi-Arabië en Egypte. Voor Saoedi-Arabië geldt nu nog dat er enkel reizen op maat worden aangeboden. De reguliere toeristenvisums worden naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober dit jaar uitgegeven. Nu kan men als niet-moslim enkel sporttoernooien en grote evenementen bijwonen in Saoedi-Arabië met een toeristenvisum.

Pelgrimstocht

Voor moslims is het uiteraard mogelijk om de pelgrimstocht naar Mekka te maken. De tweede nieuwe bestemming is Egypte. Bij deze bestemming ligt de focus op culturele rondreizen en een complete verzorging van A tot Z. Naast deze twee nieuwe bestemmingen is ook het aanbod reizen naar Libanon en Marokko flink uitgebreid.

Nieuwe website

De website zelf is grondig verbouwd en het gebruikersgemak geoptimaliseerd. Zo is veel met video gewerkt en zijn enkel de mooiste beelden gebruikt. De bezoeker waant zich als het ware al in het Midden-Oosten tijdens een bezoek aan de website. Ook maakt de reisvergelijker het voor de consument nu nog makkelijker om een ideale reis te vinden naar het Midden-Oosten.

Waarom de nieuwe bestemmingen Saoedi-Arabië en Egypte?

Bij Egypte wordt vaak aan zon en zee gedacht, maar het land heeft veel meer te bieden. Zo kent het een rijke culturele historie uit de tijd van de farao’s. De piramides van Gizeh, de historische schatten in Aswan en Luxor en steden als Caïro en Alexandrië zijn hiervan het levende bewijs.

Middenoostenreizen.com creëert dan ook reizen op maat naar deze culturele schatten van Egypte. Ook is een combinatie met Jordanië of Israël mogelijk. Jarenlang was de grens met Saoedi-Arabië voor toeristen gesloten, maar daar komt op korte termijn dus verandering in. Het land is veruit het grootste van het Midden-Oosten en de thuisbasis van grote geografische contrasten, variërend van hoge, groene bergen tot zandduinen en koraalriffen. Dat maakt de reizen naar Saoedi-Arabië dan ook zeer gevarieerd.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!