Robinson opent club voor singles en koppels op de Malediven

Robinson, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties heeft in decemberop de Malediven zijn eerste Club geopend. Robinson Club Maldives heeft een eigen eiland met een schitterend privé koraalrif, exclusief voor haar gasten. De vijfsterren Club beslaat het hele circa 107.000 m² grote eiland Funamadua in het Gaafu Alif Atol in het zuiden van de Malediven en is geschikt voor zowel koppels als singles.

Club Maldives behoort tot een van de drie FeelGood Clubs, die zich in het bijzonder richten op singles en koppels die op zoek zijn naar de ideale mix tussen ontspanning en feesten.

Bungalows
De Club biedt uitzonderlijk vijfsterren comfort: in totaal zijn er 101 ruime bungalows in vijf categorieën, die aan het strand, in de tuin en direct aan het water liggen. Een bijzonder hoogtepunt is de President’s Suite die naast twee slaapkamers met apart woongedeelte, een groot terras met directe toegang tot de zee heeft en daarnaast over een eigen zwembad en jacuzzi beschikt.

Onderwaterwereld
In de waterbungalows kunnen de gasten via een glasplaat in de vloer een fascinerende blik op de onderwaterwereld werpen. De badkamer die zich voor het grootste gedeelte in de buitenlucht bevindt, zorgt voor een echt tropisch gevoel.

Sport en WellFit
Verder biedt de Club een duik- en watersportcentrum en een atelier. In de exclusieve WellFit spa is een luxueuze sauna aanwezig en kunnen de liefhebbers genieten van verschillende (partner)behandelingen.

Sundownerbar
Sportliefhebbers komen aan hun trekken in een fitnessruimte, maar kunnen ook andere sporten, zoals beachvolleybal, beoefenen. Voor de innerlijke mens is er het hoofdrestaurant, het sterrenrestaurant ‘Das Edel’ en naast de hoofdbar de piano-, sport-, en Sundownerbar.

Duikexcursies
Robinson Club Maldives biedt gasten ook bijzondere vakantie-ervaringen. Denk aan duikexcursies naar onontgonnen koraalriffen, snorkelen met een marinebioloog, surfen, zeilen en kitesurfen. Verder behoren diepzeevissen en excursies naar verlaten eilanden tot de mogelijkheden. Voor vergaderingen of incentive reizen kan het eiland zelfs privé geboekt worden.

Voor Club Maldives is ROBINSON dit keer op zoek gegaan naar een Malediven-Tester: een man of vrouw die de locatie en faciliteiten uitgebreid wil testen

Officiële opening
Mohamed Nasheed, president van de Malediven, zal in het bijzijn van regeringsvertegenwoordigers het eiland op 10 januari 2010 officieel openen.

Een week in de Robinsonb Club Maldives met volpension, inclusief drankjes bij de maaltijden, sport- en amusementsprogramma is al te boeken voor € 1.707 per persoon inclusief vluchten.

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie
By Scott ·
29 september 2023

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!