Rondreis Thailand voor singles

Alleen op vakantie gaan hoeft niet te betekenen dat je helemaal in je eentje de sprookjesachtige Wat Rong Khun tempel hoeft te beklimmen. Als je een single groepsreis naar Thailand boekt tenminste. Inclusief Nederlandstalige reisleiding. En een groep medereizigers, voor de nodige gezelligheid tijdens een fietstocht door de bruisende straten van Bangkok. Om daarna helemaal tot rust te komen op de parelwitte zandstranden van Phuket.

Alleen, maar dan samen

Als je na het vinden van een enorme Rafflesiabloem in het Khao Sok National Park niemand hebt om tegen op te scheppen. Of na een fietstocht langs de vele tempels van Bangkok de pracht en praal daarna graag met iemand bespreekt. Dan is een singlereis naar Thailand echt iets voor jou. Genoeg medereizigers om de unieke ervaringen tijdens de rondreis mee te delen. En dat zonder toeslag als je alleen op reis gaat. Een 1-persoonskamer is namelijk gewoon bij de prijs inbegrepen. Om ook de Nederlandstalige reisleiding niet te vergeten, die je onderweg alles kan vertellen over de verschillende trekpleisters. In het noorden of in het zuiden van Thailand. Afhankelijk van de door jou gekozen rondreis.

Het ijspaleis van Chiang Rai

Volg je na aankomst en een paar dagen tempelspotten in hoofdstad Bangkok de weg naar het noorden? Dan staat een bezoek aan de Bridge on the River Kwai op het programma. In het nabijgelegen JEATH Museum kom je alles te weten over de aanleg van de beruchte Birma-Siamspoorweg. En ook de erebegraafplaats met monument in Kanchanaburi kun je bezoeken. Even toe aan iets luchtigers? In Chiang Rai wacht je een van de meest sprookjesachtige tempels van het land. De witter dan witte Wat Rong Khun, die voor betoverende spiegelingen in het naastgelegen water zorgt. Het lijkt het ijspaleis uit Frozen wel. Niet vergeten je camera mee te nemen.

Paradijselijk Phuket

Kies je bij Kras voor een rondreis door Zuid-Thailand? Ook hier geen gebrek aan culturele bezienswaardigheden. Zo maak je een fietstocht met Co van Kessel, door het bruisende centrum van Bangkok. En door het rustigere deel van de stad, waar de bewoners je glimlachend en zwaaiend verwelkomen. Gezellig, al die kleurrijke markten. Vol souvenirs en eetkraampjes, voor de lekkerste Pad Thai. Maar ook de natuurlijke hoogtepunten van Thailand worden niet overgeslagen. De parelwitte zandstranden van Phuket bijvoorbeeld, aan de helderblauwe Andamanse Zee. Waar je al snorkelend op zoek kunt gaan naar zeepaardjes en zeeschildpadden, tussen de kleurrijke koralen voor de kust. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een middag luieren onder een wuivende palmen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!