zuid afrika in de zomer

Safari in Londen: slapen tussen de leeuwen

Droom je van een reis naar Afrika zodat je leeuwen van heel dichtbij en in volle glorie kan bekijken maar laat je portemonnee zo’n safari niet toe? Denk dan eens aan… Londen!

Op safari in Londen

Als de Londense zoo groen licht krijgt van de gemeenteraad in Westminster zullen bezoekers in de lente van 2016 voor het eerste kunnen overnachten in negen luxueuze safarihutten op de rand van het vernieuwde ‘Land of the Lions’. De overnachting gaat gepaard met een unieke rondleiding en een etentje.

Overnachten tussen de dieren

De ruime houten hutten voor vier personen zouden omringd worden door een exotische tuin. Inspiratie voor het overnachten “tussen” de dieren werd geplukt bij hotels in Gir Forest National Park in India.

Unieke rondleiding

Om de rust van de leeuwen niet te verstoren, zal de verlichting aan de hutten beperkt worden tot een minimum. Gasten zullen ook uiteraard niet vrij kunnen rondlopen. Ze krijgen een unieke rondleiding met de verzorgers, bijvoorbeeld tijdens voedermomenten, maar zijn daarna beperkt tot een veilig, afgebakend gebied.

Als de gemeenteraad in Westminster de plannen goedkeurt, starten de werken al in november. De zoo hoopt dat bezoekers vanaf februari 2016 zes dagen per week zullen kunnen genieten van een mini-safari.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!