China

Sawadee neemt reiswebsites Baobab en Summum over

De een zijn dood is de ander zijn brood. Zo ook in de reisbranche. In augustus van dit jaar werd bekend dat Terra Travel met reislabels als Summum en Baobab door de crisis niet langer konden blijven bestaan. Nu is er goed nieuws onder de zon. Sawadee reizen neemt beide organisaties over.

Terra Travel meldde eind augustus aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) niet meer aan zijn financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Mark Groen, algemeen directeur van Terra Travel, liet toen al weten bezig te zijn met de onderhandelingen voor een doorstart. Deze komt er nu met Sawadee.

Baobab en Summum.nl bieden gezamenlijk meer dan 180 rondreizen naar 70 bestemmingen aan, meldt het ANP volgens NU.nl.

‘Gecombineerde aanbod’

Op de site van beide reisorganisaties wordt de doorstart al gemeld: ‘Voor de liefhebbers van Summum Reizen is er goed nieuws! Summum gaat door en wordt onderdeel van Sawadee Reizen. De allermooiste rondreizen, dat is waar wij voor staan. Persoonlijk, servicegericht en duurzaam. Ontdek de bestemmingen waaraan wij ons hart verloren hebben. Bekijk nu ons gecombineerde aanbod.’

Extra vertrekdata

Om de reizigers die eerder bij Baobab en Summum.nl geboekt hebben een passend alternatief te bieden, heeft Sawadee extra vertrekdata gepland. Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen, waarbij natuur en cultuur centraal staan.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!