seks daten sinlgevakantie

Seks en daten op een singlevakantie?

Is een singlereis een verkapte seksvakantie? Een datingreis of zitten er allemaal sneue mensen in de groep die geen vrienden hebben om mee op vakantie te gaan? Zomaar wat vragen en vooroordelen van singles die nog nooit met een groepsreis voor singles op vakantie zijn geweest. Want dat het voor heel veel mensen een enorme stap is, dat is zeker!

Twijfels en nog eens twijfels

Want waar komen de twijfels uit voort? Hoe komt het nou dat zoveel singles nog aarzelen of ze die spreekwoordelijk stap zullen zetten? Het probleem zit hem nog altijd in de berg vooroordelen die er bestaan over singlevakanties. Er wordt gedacht dat het enorme seks orgies zijn op zo’n zon, zee, strandvakantie met alleen maar singles, of dat alle reisgenootjes naarstig (lees wanhopig) op zoek zijn naar een date. Dat het gaat om sociaal arme mensen die zo’n groepsreis boeken omdat er niemand is in hun beperkte vriendenkring rondloopt waar ze mee op vakantie kunnen.. en ga zo maar door.

Ervaringen

Ondanks talloze tips, artikelen, interviews en promotiepraatjes: het lijkt vechten tegen de bierkaai om de vooroordelen die er bestaan over singlereizen te bestrijden. Weet je wat wel werkt? Gedeelde ervaringen van de singles zelf. Het is niet opmerkelijk maar ook heel grappig dat verreweg bijna alle singles na een eerste singlevakantie roepen ‘shit, als ik dit geweten had, dan was ik veel eerder gegaan’! Juist ja…. Het is natuurlijk niet voor niets dat aanbieders van singlevakanties dolblij zijn met leuke, enthousiaste en positieve verhalen van singles mét ervaring op het gebied van singlereizen. Want dat werkt aanstekelijk!

Meer dan vakantie

Een singlevakantie is ook meer dan alleen ‘gewoon op vakantie’. Want behalve dat je uiteraard afreist naar een fijne vakantiebestemming is het ook een mooie kans om je sociale kring wat uit te breiden en nieuwe vriendschappen op te doen. En ook al roep jij om het hardst dat je geen nieuwe vrienden nodig hebt (lees: ik ben niet sneu, ik heb al genoeg vrienden) toch zal je zien dat je op iedere reis weer een nieuw iemand ontmoet waarmee het bijzonder goed klikt. Iemand die je in het dagelijks leven nooit had leren kennen. En dat is beslist een verrijking van je leven.

Vlinders ja of nee?

We gaan niet tegen je liegen… de kans dat er iemand in dezelfde groep zit waarbij de vonken overspringen, dat sluiten we zeker niet uit. Je zult de eerste en de laatste niet zijn die zijn of haar ware liefde overhoudt aan een fantastische groepsreis. Maar het is gelukkig voor niemand de reden om een singlevakantie te boeken. Het is iets wat je toevallig overkomt, wat je net zo goed in de supermarkt, trein of in een kroeg had kunnen overkomen. Ben je nieuwsgierig naar het aanbod singlevakanties? Kijk dan op de reisagenda, bij lastminutes of groepsreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!