seks daten sinlgevakantie

Seks en daten op een singlevakantie?

Is een singlereis een verkapte seksvakantie? Een datingreis of zitten er allemaal sneue mensen in de groep die geen vrienden hebben om mee op vakantie te gaan? Zomaar wat vragen en vooroordelen van singles die nog nooit met een groepsreis voor singles op vakantie zijn geweest. Want dat het voor heel veel mensen een enorme stap is, dat is zeker!

Twijfels en nog eens twijfels

Want waar komen de twijfels uit voort? Hoe komt het nou dat zoveel singles nog aarzelen of ze die spreekwoordelijk stap zullen zetten? Het probleem zit hem nog altijd in de berg vooroordelen die er bestaan over singlevakanties. Er wordt gedacht dat het enorme seks orgies zijn op zo’n zon, zee, strandvakantie met alleen maar singles, of dat alle reisgenootjes naarstig (lees wanhopig) op zoek zijn naar een date. Dat het gaat om sociaal arme mensen die zo’n groepsreis boeken omdat er niemand is in hun beperkte vriendenkring rondloopt waar ze mee op vakantie kunnen.. en ga zo maar door.

Ervaringen

Ondanks talloze tips, artikelen, interviews en promotiepraatjes: het lijkt vechten tegen de bierkaai om de vooroordelen die er bestaan over singlereizen te bestrijden. Weet je wat wel werkt? Gedeelde ervaringen van de singles zelf. Het is niet opmerkelijk maar ook heel grappig dat verreweg bijna alle singles na een eerste singlevakantie roepen ‘shit, als ik dit geweten had, dan was ik veel eerder gegaan’! Juist ja…. Het is natuurlijk niet voor niets dat aanbieders van singlevakanties dolblij zijn met leuke, enthousiaste en positieve verhalen van singles mét ervaring op het gebied van singlereizen. Want dat werkt aanstekelijk!

Meer dan vakantie

Een singlevakantie is ook meer dan alleen ‘gewoon op vakantie’. Want behalve dat je uiteraard afreist naar een fijne vakantiebestemming is het ook een mooie kans om je sociale kring wat uit te breiden en nieuwe vriendschappen op te doen. En ook al roep jij om het hardst dat je geen nieuwe vrienden nodig hebt (lees: ik ben niet sneu, ik heb al genoeg vrienden) toch zal je zien dat je op iedere reis weer een nieuw iemand ontmoet waarmee het bijzonder goed klikt. Iemand die je in het dagelijks leven nooit had leren kennen. En dat is beslist een verrijking van je leven.

Vlinders ja of nee?

We gaan niet tegen je liegen… de kans dat er iemand in dezelfde groep zit waarbij de vonken overspringen, dat sluiten we zeker niet uit. Je zult de eerste en de laatste niet zijn die zijn of haar ware liefde overhoudt aan een fantastische groepsreis. Maar het is gelukkig voor niemand de reden om een singlevakantie te boeken. Het is iets wat je toevallig overkomt, wat je net zo goed in de supermarkt, trein of in een kroeg had kunnen overkomen. Ben je nieuwsgierig naar het aanbod singlevakanties? Kijk dan op de reisagenda, bij lastminutes of groepsreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!