jetlag voorkomen

Seks in het vliegtuigtoilet: 1 op de 5 droomt ervan

Onze zuiderburen hebben zo hun eigen dromen. Ook door de Belgen wordt er heel wat afgereisd in de herfstvakantie dus vroeg Cheaptickets.be haar klanten naar hun vliegtuigwensen. Wat blijkt? Een op de vijf droomt ervan om seks te hebben op het vliegtuigtoilet.

Aan het raampje

Zit jij in het vliegtuig ook het liefst aan het raampje De Belgen hebben iets andere wensen en dromen. Twee derde van de reizigers die op vakantie gaan met het vliegtuig wil namelijk heel graag wel eens in de cockpit zitten. Een andere wens (63%) is eens in hun leven businessclass te vliegen.

Flirten & seks

Ongeveer 43 procent van de mensen zou graag eens naast een bekende Vlaming of ander bekend persoon zitten tijdens een vlucht. 25 procent hoopt ook nog eens te kunnen flirten met een mooie dame of heer in de buurt van hun zitplaats. Een op de vijf heeft het graag nog wat avontuurlijker. Zo’n 22 procent van de Belgen zou graag willen toetreden tot de Mile High Club en seks hebben op het vliegtuigtoilet.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!