jetlag voorkomen

Seks in het vliegtuigtoilet: 1 op de 5 droomt ervan

Onze zuiderburen hebben zo hun eigen dromen. Ook door de Belgen wordt er heel wat afgereisd in de herfstvakantie dus vroeg Cheaptickets.be haar klanten naar hun vliegtuigwensen. Wat blijkt? Een op de vijf droomt ervan om seks te hebben op het vliegtuigtoilet.

Aan het raampje

Zit jij in het vliegtuig ook het liefst aan het raampje De Belgen hebben iets andere wensen en dromen. Twee derde van de reizigers die op vakantie gaan met het vliegtuig wil namelijk heel graag wel eens in de cockpit zitten. Een andere wens (63%) is eens in hun leven businessclass te vliegen.

Flirten & seks

Ongeveer 43 procent van de mensen zou graag eens naast een bekende Vlaming of ander bekend persoon zitten tijdens een vlucht. 25 procent hoopt ook nog eens te kunnen flirten met een mooie dame of heer in de buurt van hun zitplaats. Een op de vijf heeft het graag nog wat avontuurlijker. Zo’n 22 procent van de Belgen zou graag willen toetreden tot de Mile High Club en seks hebben op het vliegtuigtoilet.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!