seks op vakantie

Sekscruise belooft spannende avonturen

Straks in september is het zover. Dan vaart in het Italiaanse Venetië een heuse sekscruise uit. We vertelden hier al eerder over, maar een van de organisatoren licht nóg een pikant tipje van de sluier na zijn eigen ervaringen. “Ik zag dingen waarvan ik nooit had gedacht ze te zien, zelfs niet in films”. Dat belooft wat.

Seks Cruise

De Desire Cruise is een organisatie van het Mexicaanse bedrijf Original Group. Hun productontwikkelaar Mario Cruz klapte bij de New York Post al even uit het bed van wat er allemaal te beleven staat voor de deelnemers in het najaar. “Een van onze spelletjes is een wedstrijdje tussen koppels om te zien wie binnen een minuut de meeste seksstandjes kan uitbeelden. Daarna doen we dat voor de fun nog eens over met twee dames.”

Erotische party’s

Beroepshalve nam Cruz zelf al deel aan zo’n sekscruise, waar je onder meer naakt kan zonnebaden, je seksueel kan uitleven in een van de ‘playrooms’, naar erotische verkleedparty’s kan gaan en de klok rond kan swingen.

‘Nee is nee’

Maar er gelden wel degelijk ook streng na te leven regels. “De speelkamers zijn de enige openbare plekken waar je mag seksen. Onze gasten mogen flirten en flikflooien aan het zwembad, maar mogen er geen geslachtsgemeenschap hebben. We willen niet dat wie wat wil relaxen of een boek wil lezen, plots te maken krijgt met een vrijpartij.” En dé absolute regel is nog altijd: nee is nee.

Playrooms

De playrooms zijn 24 uur open, maar worden het meest bezocht in de avondlijke uurtjes als er ook al wat drank in de man/vrouw zit. Volgens Cruz kunnen de nachten op zee best heet worden. Zo maakte hij al in zijn ogen onwaarschijnlijke dingen mee. Zoals dat ene koppel aan het zwembad waarvan de man de kleren van de vrouw aantrok en vice versa. Vervolgens trokken ze naar de playroom. “De vrouw nam ook daar de mannelijke beleving aan, en de man de vrouwelijke”, vertelt Cruz. “Nu ben ik zelf redelijk open van geest, maar zelfs ik voelde mij toch wat ongemakkelijk. Maar je respecteert elkaar en veroordeelt elkaar niet.”

No singles..

In september steken 350 paartjes van wal in het romantische Venetië. Je mag je ook enkel maar inschrijven als koppel. Dat wordt op de valreep dus een (seks)partner scoren! En er zal voor elk wat wils zijn, zo luidt de belofte. Met tantrische yogasessies, lezingen van seksuologen en allerlei vleselijke lekkernijen. Mario Cruz zal zelf weer van de partij zijn. “Met mijn vrouw, dat is mijn job”, besluit hij. “Ik vind het best leuk, maar ik ken mijn grenzen. Ik doe zelf niet mee. Ook bij mij is de gouden regel: ‘nee is nee’.”

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!