seks op vakantie

Sekscruise belooft spannende avonturen

Straks in september is het zover. Dan vaart in het Italiaanse Venetië een heuse sekscruise uit. We vertelden hier al eerder over, maar een van de organisatoren licht nóg een pikant tipje van de sluier na zijn eigen ervaringen. “Ik zag dingen waarvan ik nooit had gedacht ze te zien, zelfs niet in films”. Dat belooft wat.

Seks Cruise

De Desire Cruise is een organisatie van het Mexicaanse bedrijf Original Group. Hun productontwikkelaar Mario Cruz klapte bij de New York Post al even uit het bed van wat er allemaal te beleven staat voor de deelnemers in het najaar. “Een van onze spelletjes is een wedstrijdje tussen koppels om te zien wie binnen een minuut de meeste seksstandjes kan uitbeelden. Daarna doen we dat voor de fun nog eens over met twee dames.”

Erotische party’s

Beroepshalve nam Cruz zelf al deel aan zo’n sekscruise, waar je onder meer naakt kan zonnebaden, je seksueel kan uitleven in een van de ‘playrooms’, naar erotische verkleedparty’s kan gaan en de klok rond kan swingen.

‘Nee is nee’

Maar er gelden wel degelijk ook streng na te leven regels. “De speelkamers zijn de enige openbare plekken waar je mag seksen. Onze gasten mogen flirten en flikflooien aan het zwembad, maar mogen er geen geslachtsgemeenschap hebben. We willen niet dat wie wat wil relaxen of een boek wil lezen, plots te maken krijgt met een vrijpartij.” En dé absolute regel is nog altijd: nee is nee.

Playrooms

De playrooms zijn 24 uur open, maar worden het meest bezocht in de avondlijke uurtjes als er ook al wat drank in de man/vrouw zit. Volgens Cruz kunnen de nachten op zee best heet worden. Zo maakte hij al in zijn ogen onwaarschijnlijke dingen mee. Zoals dat ene koppel aan het zwembad waarvan de man de kleren van de vrouw aantrok en vice versa. Vervolgens trokken ze naar de playroom. “De vrouw nam ook daar de mannelijke beleving aan, en de man de vrouwelijke”, vertelt Cruz. “Nu ben ik zelf redelijk open van geest, maar zelfs ik voelde mij toch wat ongemakkelijk. Maar je respecteert elkaar en veroordeelt elkaar niet.”

No singles..

In september steken 350 paartjes van wal in het romantische Venetië. Je mag je ook enkel maar inschrijven als koppel. Dat wordt op de valreep dus een (seks)partner scoren! En er zal voor elk wat wils zijn, zo luidt de belofte. Met tantrische yogasessies, lezingen van seksuologen en allerlei vleselijke lekkernijen. Mario Cruz zal zelf weer van de partij zijn. “Met mijn vrouw, dat is mijn job”, besluit hij. “Ik vind het best leuk, maar ik ken mijn grenzen. Ik doe zelf niet mee. Ook bij mij is de gouden regel: ‘nee is nee’.”

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!