cruise

Sekscruise wil swingers verleiden

Welgestelde, ruimdenkende en vooral seks beluste stellen komen volgend najaar aan hun trekken op de enige échte ‘(make) love boat’ tijdens een achtdaagse erotische cruise op de Adriatische Zee. Passagiers van de zogenaamde Desire Cruise krijgen er exact voorgeschoteld wat ze mogen verwachten: erotiek, luxe en seks. Nieuwe vlam en toe aan een spannende vakantie? Even verder lezen.. 

Climax in Venetië

Het cruiseschip Azamara Quest, met een capaciteit van 690 passagiers, zal van 26 september tot 3 oktober 2017 enkel gereserveerd zijn voor koppels. Dresscode: ‘optioneel’. Thema: ‘seks’. Het is de Mexicaanse firma Original Group – gespecialiseerd in entertainment voor volwassenen – die het schip chartert voor een unieke trip op de deinende Adriatische Zee. De cruise begint en eindigt in Venetië en zal aanmeren in verscheidene havens in Italië (Bologna), Kroatië (Split, Dubrovnik en Zadar) en Slovenië (Koper). Voorspel én climax niet toevallig in het romantische Venetië dus.

seks cruise koppels

Het gevarieerde programma bestaat onder meer uit “intense ijsbrekers” – wat moeten we ons daar bij voorstellen? -, zwembadparty’s, workshops voor koppels en pikante avondjes. Er wordt onomwonden gemikt op swingers en op ruimdenkendheid. Maar dé huisregel blijft uiteraard: “Nee is nee”. De voorziene “private speelkamers” zijn in principe ook enkel voor koppels.

Frivole sfeer

Rodrigo de la Peña, CEO van Original Group, verwoordt het zo: “We popelen om onze meer dan dertig jaar ervaring in het creëren van de perfecte frivole sfeer voor volwassenen over te brengen naar de zee. We twijfelen er niet aan dat de Desire Cruise-beleving het leven van onze passagiers zal veranderen en dat het dé frivole manier zal worden om er tussenuit te knijpen.”

swingers

Heb je een nieuwe liefde en zijn jullie wel in voor een ‘alternatieve vakantie’? De prijzen schommelen tussen 2.537 euro (met vroegboekkorting) en 9.674 euro. Hoe duurder, hoe chiquer. Maar dat zegt natuurlijk niets over het potentiële reisplezier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!