jongerenvakanties

Sensationele jongerenreizen voor singles

Hoewel nog voorjaar; heel wat jongeren kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie! Tijdig oriënteren is handig want er zijn zoveel leuke jongerenreizen te vinden! Of je nu op zoek bent naar zon, zee en feesten of het liever wat sportiever aanpakt deze zomer; er is voor ieder wat wils.

Jong en fun

Wanneer spreek je eigenlijk van jongerenreizen? De meeste jongerenreizen hebben verschillende leeftijdscategorieën tussen de 17 en 30 jaar zodat er altijd een groepssamenstelling is waarin jij je als een vis in het water voelt! Lekker met leeftijdsgenoten kamperen onder de Italiaanse of Spaanse zon bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je van actieve of sportieve vakanties houdt of juist op zoek bent naar een jongerenvakantie met christelijke singles dan heb je als jongere ontzettend veel keus. Singlereizen.nl heeft alvast de meest sensationele jongerenreizen uitgezocht!

Singlevakanties voor jongeren

Tijdens de groepsreizen speciaal voor jongeren leer je singles kennen die net als jij toe zijn aan een sublieme singlevakantie! Geniet van overweldigende uitzichten tijdens een huttentocht door Italië, ga raften op de woeste rivieren van Slovenië of doe een jeepsafari door Corsica. Deze singlevakanties zijn geen datingreizen, maar vakanties die jij zelf naar jouw behoeven samenstelt. Voel je vrij om zo actief of lui te zijn als je wilt!

Voordelen van groepsreizen

De voordelen van groepsreizen met jongeren zijn talrijk maar we noemen even de belangrijkste voor je op:

  • Je maakt binnen de kortste keren nieuwe vrienden
  • Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken en te regelen
  • De kosten liggen lager omdat je in een groep reist
  • Het is super gezellig omdat je met gelijkgestemden (lees jongeren) reist
  • Altijd een goede back-up door de reisbegeleiding.

Speciaal voor jou:

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere reiservaring als vrijwilliger in het buitenland  een actieve wintersportvakantie met andere sportieve jongeren of helemaal gaat voor een zonnige zomervakantie met gelijkgestemden één ding weten we zeker; je gaat een fantastische vakantie tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
weekendje weg singles
By Margret ·
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!