jongerenvakanties

Sensationele jongerenreizen voor singles

Hoewel nog voorjaar; heel wat jongeren kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie! Tijdig oriënteren is handig want er zijn zoveel leuke jongerenreizen te vinden! Of je nu op zoek bent naar zon, zee en feesten of het liever wat sportiever aanpakt deze zomer; er is voor ieder wat wils.

Jong en fun

Wanneer spreek je eigenlijk van jongerenreizen? De meeste jongerenreizen hebben verschillende leeftijdscategorieën tussen de 17 en 30 jaar zodat er altijd een groepssamenstelling is waarin jij je als een vis in het water voelt! Lekker met leeftijdsgenoten kamperen onder de Italiaanse of Spaanse zon bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je van actieve of sportieve vakanties houdt of juist op zoek bent naar een jongerenvakantie met christelijke singles dan heb je als jongere ontzettend veel keus. Singlereizen.nl heeft alvast de meest sensationele jongerenreizen uitgezocht!

Singlevakanties voor jongeren

Tijdens de groepsreizen speciaal voor jongeren leer je singles kennen die net als jij toe zijn aan een sublieme singlevakantie! Geniet van overweldigende uitzichten tijdens een huttentocht door Italië, ga raften op de woeste rivieren van Slovenië of doe een jeepsafari door Corsica. Deze singlevakanties zijn geen datingreizen, maar vakanties die jij zelf naar jouw behoeven samenstelt. Voel je vrij om zo actief of lui te zijn als je wilt!

Voordelen van groepsreizen

De voordelen van groepsreizen met jongeren zijn talrijk maar we noemen even de belangrijkste voor je op:

  • Je maakt binnen de kortste keren nieuwe vrienden
  • Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken en te regelen
  • De kosten liggen lager omdat je in een groep reist
  • Het is super gezellig omdat je met gelijkgestemden (lees jongeren) reist
  • Altijd een goede back-up door de reisbegeleiding.

Speciaal voor jou:

Of je nu op zoek bent naar een bijzondere reiservaring als vrijwilliger in het buitenland  een actieve wintersportvakantie met andere sportieve jongeren of helemaal gaat voor een zonnige zomervakantie met gelijkgestemden één ding weten we zeker; je gaat een fantastische vakantie tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
10 mooiste kerstbomen
By Monique ·
10 december 2021

Zo haal je de kerstverlichting uit de knoop

Dikke kans dat je een dezer dagen die doos met kerstspullen van de zolder of vliering haalt en vol goede moed begint aan het optuigen van je knisperende kerstboom. Totdat je die wirwar aan lampjes ziet... De gruwel van iedereen!
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!