vliegen tarieven wifi

Sergio Herman kookt voor businessclass KLM

Sergio Herman is wederom een samenwerking aangegaan met luchtvaartmaatschappij KLM. In haar vliegtuigen serveert de KLM in de World Businessclass gerechten van de driesterrenchef. Eerder kookten ook Jonnie Boer, Onno Kokmeijer en Richard Ekkebus voor de KLM.

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is gestart met het serveren van maaltijden van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het ‘zeer verheugde’ bedrijf maandag. In 2008 kookte Herman ook voor de KLM.

Sergio Herman

‘Een maaltijd voor KLM maken was een zoektocht van wat kan en niet kan. Kwaliteit en creativiteit zijn voor mij altijd een vereiste. Ik hoop een kleine indruk te kunnen geven van waar ik mij elke dag mee bezig houd. Met gevoel, smaak en passie’, aldus Herman op Tourpress.nl

De maaltijden in de World Businessclass worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord.

Bron: Missethoreca

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!