seks op vakantie

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Zon, zee en… seks op het strand. Vakantiegangers zijn tijdens de zomer vaak net even wat losser dan normaal. Een paar cocktails, het maanlicht, een mooi strand en (vakantie)liefde zijn het ideale recept om het ondeugende pad op te gaan. Maar is zo’n avontuurtje op het strand het echt waard of kun je toch beter nog een ‘Sex on the Beach’ cocktail bestellen? 

Cocktailprijzen

HomeToGo vergeleek de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ met de boete die je krijgt voor het hebben van seks op het strand in 15 Europese landen. Het is verleidelijk, maar het kan je meer dan een paar euro’s kosten en in veel vakantielanden levert het mogelijk zelfs een gevangenisstraf op!

Duizenden euro’s boete, gevangenisstraf of toch liever nog een cocktail?

Een nachtelijke escapade op het Praia de Faro strand in Portugal kan tot € 50.000 kosten, in Turkije 6 tot 12 maanden gevangenisstraf en op Cyprus zelfs tot 2 jaar achter de tralies. Mocht je tijdens de daad op een strand in Nederland gesnapt worden dan mag je al snel zo’n € 410 afrekenen. In Polen is de kans groot dat je er met slechts een waarschuwing vanaf komt.  Aan de Franse kust betaal je het meest voor een cocktail, maar dit lijkt toch een betere keuze gezien het alternatief €15.000 boete en 1 jaar celstraf is.

Seks on the beach

Dit staat avontuurlijke strandgangers namelijk te wachten als ze uit de kleren gaan op het strand.  Bekijk de lijst van 15 beroemde stranden in Europa hieronder, met de gemiddelde prijs van een ‘Sex on the Beach’ en de boete voor seks in het openbaar*.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!