seks op vakantie

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Zon, zee en… seks op het strand. Vakantiegangers zijn tijdens de zomer vaak net even wat losser dan normaal. Een paar cocktails, het maanlicht, een mooi strand en (vakantie)liefde zijn het ideale recept om het ondeugende pad op te gaan. Maar is zo’n avontuurtje op het strand het echt waard of kun je toch beter nog een ‘Sex on the Beach’ cocktail bestellen? 

Cocktailprijzen

HomeToGo vergeleek de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ met de boete die je krijgt voor het hebben van seks op het strand in 15 Europese landen. Het is verleidelijk, maar het kan je meer dan een paar euro’s kosten en in veel vakantielanden levert het mogelijk zelfs een gevangenisstraf op!

Duizenden euro’s boete, gevangenisstraf of toch liever nog een cocktail?

Een nachtelijke escapade op het Praia de Faro strand in Portugal kan tot € 50.000 kosten, in Turkije 6 tot 12 maanden gevangenisstraf en op Cyprus zelfs tot 2 jaar achter de tralies. Mocht je tijdens de daad op een strand in Nederland gesnapt worden dan mag je al snel zo’n € 410 afrekenen. In Polen is de kans groot dat je er met slechts een waarschuwing vanaf komt.  Aan de Franse kust betaal je het meest voor een cocktail, maar dit lijkt toch een betere keuze gezien het alternatief €15.000 boete en 1 jaar celstraf is.

Seks on the beach

Dit staat avontuurlijke strandgangers namelijk te wachten als ze uit de kleren gaan op het strand.  Bekijk de lijst van 15 beroemde stranden in Europa hieronder, met de gemiddelde prijs van een ‘Sex on the Beach’ en de boete voor seks in het openbaar*.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!