sexy lingerie op vakantie

Sexy lingerie om mee te nemen op vakantie

Of je nou naar een warm eiland gaat waar de zon altijd schijnt, of dat je kiest voor een actieve reis: voor lingerie moet er altijd plek zijn in de koffer. Gelukkig zijn er genoeg producten op het gebied van lingerie die lekker weinig plek innemen maar de vakantie toch nog extra leuk kunnen maken. Geïnspireerd door de website van Easytoys bij deze een aantal aanraders die je zeker mee moet nemen op vakantie.

Sexy lingerie voor op vakantie

Een setje is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk mee te nemen. Als je op zoek bent naar een sexy lingerie setje, dan kun je gaan voor een setje van kant dat doorzichtig is. Zo draag je nog wel wat, maar verhul je toch niet veel. Leuk om je partner of je vakantie-date mee te verrassen. Je kunt ook gaan voor een setje dat nog wat meer naakt is. Denk daarbij aan een opening op de helft van de borst en een opening in het ondergoed. Eigenlijk verhult het setje helemaal niets meer, maar geeft het toch een ander effect dan wanneer je niets aan hebt. Ook dit is weer gemakkelijk mee te nemen in de koffer.

Spannende avond

Natuurlijk mogen ook de strings niet ontbreken. Voor een spannende avond kun je kiezen voor een string die aan de onderkant open is, maar je hebt natuurlijk ook nog de simpele string die prima overdag gedragen kan worden. Wist je dat rood ondergoed het meest sexy gevonden wordt door mannen? Een kleine tip dus om te kiezen voor een rode string.

Verrassing vakantieliefde

Ten slotte is een babydoll een absolute aanrader. Dit is een soort jurkje dat vaak de billen net niet bedekt, maar het is dan ook de bedoeling om er nog wel ondergoed onder te dragen. Een babydoll bedekt de buik maar doordat het materiaal vaak doorzichtig is, is er nog steeds veel zichtbaar. De ene babydoll is ontzettend sexy en perfect om je vakantieliefde mee te verrassen, maar er zijn ook wat meer simpele modellen waarin je prima kunt slapen. Genoeg keus voor als jij op vakantie gaat zonder dat je er veel plek voor vrij hoeft te houden in je koffer.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!