Shoestring daagt twitteraars en facebook-gebruikers uit

Hoe vér gaan jongeren bij het regelen van hun vakantie?
Shoestring daagt twitteraars en facebook-gebruikers uit

De gemiddelde facebook-gebruiker heeft meer dan honderd vrienden en de twitteraar tussen tien en honderd volgers. Met wie daarvan zouden zij op reis gaan? En wie gunt wie een gratis vakantie? Reisorganisatie Shoestring stelt de proef op de som en daagt facebook-gebruikers en twitteraars uit om op een originele, vernieuwende manier een privégroepsreis te regelen. 

Via de site www.metshoestringleerjejevriendenkennen.nl maak je een keuze voor een vakantiebestemming. Wordt het sightseeing in Marokko, duiken in Egypte of op avontuur in India & Nepal? Daarna maak je een eigen groep aan en verspreid je de reis van je keuze via facebook en twitter. Vrienden en volgers kunnen zich aanmelden om mee te gaan. Heb je veertien vrienden bij elkaar, dan reis je zelf gratis. Als initiator beslis je bovendien wie er mee gaan. 

Gratis met vakantie

Door te laten zien ‘hoe ver jij kunt gaan’ door op een originele manier in beeld te komen met de ik-vind-dit-leuk-sticker kun je een vakantie voor je hele groep winnen. De sticker is via de site www.metshoestringleerjejevriendenkennen.nl aan te vragen. Foto’s en filmpjes van live guerrilla-acties waarbij de sticker in beeld komt, kunnen geupload worden in de galerie. Een professionele jury kiest de beste inzending, die beloond wordt met een gratis Shoestring reis voor de gehele vriendengroep.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!