shoestring durft

Shoestring DURFT

Reisorganisatie Shoestring geeft een feestje! Op zaterdag 20 juni organiseert Shoestring hét summer event van het jaar: Shoestring DURFT: Een fantastisch feest bij strandtent Bruxelles aan Zee in Zandvoort.

Tijdens dit feest kan men deelnemen aan diverse workshops en activiteiten, zoals karaoke, een reisquiz, een cocktailworkshop, etc. En dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker drankje, wereldse hapjes en zonnige deuntjes. Shoestring DURFT is ondertussen een jaarlijks terugkomend evenement. We verwachten dit jaar minstens 500 bezoekers.

De wereld rond in 1 dag

DURF! Dat is het thema van ons feest. Shoestring staat voor grensverleggend, actie, plezier, onvergetelijke ervaringen EN met gelijkgestemden de wereld ontdekken. Niet toevallig dus dat we een mooie strandlocatie hebben uitgekozen op een zomerse dag in juni. Maak in een ontspannen sfeer kennis met onze medewerkers, andere durfals en wereldse culturen! De wereld rond in 1 dag? Het kan écht! Kom naar Shoestring DURFT en doe mee aan de allerleukste, soms ietwat gedurfde, activiteiten en workshops.

DURF jij…

…nuchter een hippe karaokebar binnen te stappen en te zingen op zijn Japans.
  …de meest verrukkelijke oriëntaalse gerechtjes te proeven.
  ✈ …de competitie met andere reisfreaks aan te gaan in een bloedstollende reiskennis-quiz
(maak kans op mooie prijzen!!).
  …liever luieren op het -hopelijk- zonovergoten terras? Net als tijdens onze reizen hanteren wij op deze dag het vrijheid-blijheid principe; niks moet, alles mag!

Hoe kom ik aan kaarten?

Begin je al in de stemming te raken? En wil je dit echt niet missen? Koop dan nu jouw toegangskaartje voor Shoestring DURFT voor slechts € 12,50 per persoon. EARLY BIRDS OPGELET: als je vóór 3 mei je kaartje(s) koopt betaal je slechts € 7,50 p.p.

Neem vooral je vrienden mee, want als je 4 kaartjes in één keer koopt, krijg je € 10,- korting! (regulier tarief). Aan de deur ben je natuurlijk ook van harte welkom, dan betaal je € 15,- per persoon.

Bij de prijs inbegrepen:
Gratis deelname aan alle activiteiten
 Muziek en entertainment
Twee drankjes per persoon
Een vijftal exotische gerechtjes
Bizarre en gewaagde snacks (als je durft…)

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!