wintersport

Single blikt al voorzichtig richting wintervakantie

Met de nazomerzon op de huid zoekt de single op de valreep nog een lekkere lastminute en blikt al voorzichtig richting de winter zo blijkt uit de statistieken van online reismagazine Single2Travel.

Terwijl reisaanbieders nog volop bezig zijn met de verkoop van (na)zomerreizen zoekt de single al voorzichtig naar vakantiemogelijkheden voor de wintermaanden. Hoewel nog beperkt, een aantal reisorganisaties biedt de single al de mogelijkheid om een kerstreis of wintersportvakantie te boeken.

De 5 best bezochte reisrubrieken:

1.       Lastminute reizen

2.       Weekendbreak

3.       Avontuurlijke reizen

4.       Speciale singlereizen

5.       Wintersportvakanties

Ondanks het feit dat singles beslist geen vroegboekers zijn maar vaak op de valreep een korte of langere vakantie boeken nemen ze wel ruim de tijd om zich goed te oriënteren. De reiswijzer van Single2Travel is niet voor niets onverminderd populair en drukbezocht.

Specifiekere reisbehoeftes zien we ook terug in de cijfers. In de maand augustus waren singles het meest geïnteresseerd in: reisbenodigdheden, golfreizen en een single weekend.

De inhoud van dit artikel is gebaseerd op de statistieken van Single2Travel van augustus 2013

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!