aantrekkelijk op vakantie

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Verweggistan

70 procent van de singles zou huis en haard achterlaten om een geliefde achterna te reizen die ze hebben leren kennen in het buitenland. Meer dan de helft zou een nieuwe liefde overal ter wereld volgen, voor nog een 20 procent geldt dit alleen te doen als hij of zij binnen Europa woont.  Op de vraag of ze na een gepassioneerde vakantieliefde wel eens iemand zijn achterna gereisd om te kijken of het meer kon worden laat maar liefst 24 procent weten dit wel eens te hebben gedaan.

Verliefde ogen

Bekijken singles op vakantie nieuwe mensen met de ‘potentiele relatiebril’ op? 75 procent zegt van niet. Ze ervaren het opdoen van nieuwe contacten hetzelfde als wanneer ze thuis Zijn.  De overige 25 procent zegt dat ze wel degelijk kijken of iemand potentieel relatiemateriaal in huis heeft.  Van alle ondervraagden zegt 55 procent op vakantie niet makkelijker of sneller verliefd te worden dan thuis.

Op vakantie met…

Met wie gaat de single op vakantie deze zomer? Maar liefst 33% pakt de koffer en gaat lekker solo, 31% vertrekt met vrienden of familie, 20% gaat op reis met andere singles, 9% met zijn of haar kinderen en 7% blijft deze zomer thuis.
Aan dit onderzoek deden 350 M/V singles mee waarvan 64% vrouw en 36% man.
Bron: Single2Travel

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!