opties singles reisgenoten vakantie

Single en op vakantie: dit zijn je drie opties

Heb jij ook het gevoel dat niemand helemaal begrijpt dat je als single wel op reis wilt maar niet goed weet met wie dan? Je twijfelt over groepsreizen, je wilt niet in je uppie op reis maar je hebt ook geen reisgenoot omdat al je vriend(in)(n)en inmiddels onder de pannen zijn. Daar zit je dan met je vakantiekriebels!  

Reisgenoot voor singles

Het vinden van een geschikte reisgenoot, dat valt al single lang niet altijd mee. Zeker niet als je besties wél een partner hebben waarmee ze op vakantie gaan en de overgebleven vrijgezelle kennissen beslist niet jouw type vakantieganger zijn. Dan blijven er drie opties over:

1# Je gaat met singles op reis

Nu je min of meer de enige in de vriendengroep bent die (nog) zonder partner door het leven gaat is een van je vakantiemogelijkheden om met gelijkgestemden op reis te gaan. Groepsreizen te over; de hele wereld rond of dichterbij huis, actief, sportief, cultuur of strand, met 50+ singles, eenoudergezinnen of hogeropgeleiden? Er is ruim voldoende keus voor de reislustige single die het leuk lijkt om nieuwe mensen te ontmoeten met reizen te combineren. Iets voor jou? Check dan het handige overzicht groepsreizen!

2# je gaat alleen op reis

Een groepsreis niks voor jou? Dan kan je altijd besluiten om er in je eentje op uit te trekken. Niemand waar je rekening mee hoeft te houden dus met het maken van je reisplannen kan je helemaal los gaan! Eindelijk eens doen waar jij zin in hebt! Steeds meer mensen trekken er solo op uit. Als solo reiziger kom je tijdens je reis heel gemakkelijk in contact met andere reizigers dus hoezo eenzaam? Meer weten over de do’s en don’ts van soloreizen; kijk dan even verder.

3# Reisgenoot vinden

Zijn de eerste twee opties om diverse redenen niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Niet iedereen vindt het leuk om met een groep te reizen en lang niet alle singles dromen ervan in hun uppie de wereld te ontdekken. Rest je één alternatief: het vinden van de perfecte reisgenoot. Iemand met dezelfde reiswensen en dromen, rondom hetzelfde tijdstip vakantie neemt en eenzelfde levensinstelling heeft. Maar waar vind je die!? Op Trabys natuurlijk! Hét platform waar je met je eigen reisprofiel super makkelijk aansluiting vindt bij andere reizigers. Maak je profiel aan, deel je reisplannen, wensen en ervaringen en binnen de kortste keren heb jij je ideale reisgenoot of reisgenoten gevonden. Succes!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!