opties singles reisgenoten vakantie

Single en op vakantie: dit zijn je drie opties

Heb jij ook het gevoel dat niemand helemaal begrijpt dat je als single wel op reis wilt maar niet goed weet met wie dan? Je twijfelt over groepsreizen, je wilt niet in je uppie op reis maar je hebt ook geen reisgenoot omdat al je vriend(in)(n)en inmiddels onder de pannen zijn. Daar zit je dan met je vakantiekriebels!  

Reisgenoot voor singles

Het vinden van een geschikte reisgenoot, dat valt al single lang niet altijd mee. Zeker niet als je besties wél een partner hebben waarmee ze op vakantie gaan en de overgebleven vrijgezelle kennissen beslist niet jouw type vakantieganger zijn. Dan blijven er drie opties over:

1# Je gaat met singles op reis

Nu je min of meer de enige in de vriendengroep bent die (nog) zonder partner door het leven gaat is een van je vakantiemogelijkheden om met gelijkgestemden op reis te gaan. Groepsreizen te over; de hele wereld rond of dichterbij huis, actief, sportief, cultuur of strand, met 50+ singles, eenoudergezinnen of hogeropgeleiden? Er is ruim voldoende keus voor de reislustige single die het leuk lijkt om nieuwe mensen te ontmoeten met reizen te combineren. Iets voor jou? Check dan het handige overzicht groepsreizen!

2# je gaat alleen op reis

Een groepsreis niks voor jou? Dan kan je altijd besluiten om er in je eentje op uit te trekken. Niemand waar je rekening mee hoeft te houden dus met het maken van je reisplannen kan je helemaal los gaan! Eindelijk eens doen waar jij zin in hebt! Steeds meer mensen trekken er solo op uit. Als solo reiziger kom je tijdens je reis heel gemakkelijk in contact met andere reizigers dus hoezo eenzaam? Meer weten over de do’s en don’ts van soloreizen; kijk dan even verder.

3# Reisgenoot vinden

Zijn de eerste twee opties om diverse redenen niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Niet iedereen vindt het leuk om met een groep te reizen en lang niet alle singles dromen ervan in hun uppie de wereld te ontdekken. Rest je één alternatief: het vinden van de perfecte reisgenoot. Iemand met dezelfde reiswensen en dromen, rondom hetzelfde tijdstip vakantie neemt en eenzelfde levensinstelling heeft. Maar waar vind je die!? Op Trabys natuurlijk! Hét platform waar je met je eigen reisprofiel super makkelijk aansluiting vindt bij andere reizigers. Maak je profiel aan, deel je reisplannen, wensen en ervaringen en binnen de kortste keren heb jij je ideale reisgenoot of reisgenoten gevonden. Succes!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!