Single met de Kerst? Laat jezelf eens zalig verwennen!

Voor singles die lichtelijk opzien tegen de Kerstdagen en er het liefst even helemaal tussenuit zouden gaan is er goed nieuws. Online reismagazine Single2Travel.nl heeft samen met VillaVibes, specialist in compleet verzorgde singlereizen en weekends, een geweldig kerstcadeau voor je in petto!

De feestdagen zijn en blijven berucht onder singles. Al die families, happy koppels en gezinnetjes rondom de Kerstboom doen extra verlangen naar een nieuwe liefde. Een paar dagen lekker weg is dan ook een prima oplossing, zeker als dit in gezelschap is met gelijkgestemden. De drempel om deel te nemen aan een singlevakantie wordt gelukkig steeds minder. Een korte break is ideaal om te verkennen hoe een dergelijk reisje bevalt. De weekenden van VillaVibes zijn niet voor niets sinds jaar en dag erg populair en al snel volgeboekt. Ook de latere concepten van Harold Blanken, eigenaar van VillaVibes, blijken een groot succes.

Het online reismagazine Single2Travel biedt naast actuele reisinformatie, de reiswijzer voor singles, tips, trends en de uitgebreide reisagenda sinds kort een extra mogelijkheid voor singles om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes over singlevakanties, namelijk via de gloednieuwe Facebook Pagina.

Om de single tijdens de Kerst eens uitgebreid kennis te laten maken met de unieke formule van VillaVibes geeft Single2Travel.nl een geheel verzorgde mini-break t.w.v. 339 euro cadeau onder nieuwe Facebook fans! De te winnen Kerst Break is van 24-27 december en de actie loopt tot 13 december zodat je genoeg tijd hebt om je koffertje in te pakken.

Wil jij kans maken op dit fantastische kerstcadeau? Kijk dan snel verder!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!