Single met de Kerst? Laat jezelf eens zalig verwennen!

Voor singles die lichtelijk opzien tegen de Kerstdagen en er het liefst even helemaal tussenuit zouden gaan is er goed nieuws. Online reismagazine Single2Travel.nl heeft samen met VillaVibes, specialist in compleet verzorgde singlereizen en weekends, een geweldig kerstcadeau voor je in petto!

De feestdagen zijn en blijven berucht onder singles. Al die families, happy koppels en gezinnetjes rondom de Kerstboom doen extra verlangen naar een nieuwe liefde. Een paar dagen lekker weg is dan ook een prima oplossing, zeker als dit in gezelschap is met gelijkgestemden. De drempel om deel te nemen aan een singlevakantie wordt gelukkig steeds minder. Een korte break is ideaal om te verkennen hoe een dergelijk reisje bevalt. De weekenden van VillaVibes zijn niet voor niets sinds jaar en dag erg populair en al snel volgeboekt. Ook de latere concepten van Harold Blanken, eigenaar van VillaVibes, blijken een groot succes.

Het online reismagazine Single2Travel biedt naast actuele reisinformatie, de reiswijzer voor singles, tips, trends en de uitgebreide reisagenda sinds kort een extra mogelijkheid voor singles om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes over singlevakanties, namelijk via de gloednieuwe Facebook Pagina.

Om de single tijdens de Kerst eens uitgebreid kennis te laten maken met de unieke formule van VillaVibes geeft Single2Travel.nl een geheel verzorgde mini-break t.w.v. 339 euro cadeau onder nieuwe Facebook fans! De te winnen Kerst Break is van 24-27 december en de actie loopt tot 13 december zodat je genoeg tijd hebt om je koffertje in te pakken.

Wil jij kans maken op dit fantastische kerstcadeau? Kijk dan snel verder!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ยท
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!