vlucht boeken

Single uitjes: 3 dagen mini breaks onder de 100 euro

Wie zegt dat je altijd met iemand samen weg moet wanneer je behoefte hebt aan een paar dagen ertussenuit? Precies! Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een paar dagen weg om de batterij op te laden, uit te rusten of te waaien en lekker tot jezelf te komen. Waarheen? Wij hebben een paar heerlijke suggesties zonder extra kosten!

Wil je er eventjes een paar dagen tussenuit of een weekendje weg en geen eenpersoonstoeslag betalen? Dat kan!

3 dagen uitwaaien in Bergen aan Zee

Uitwaaien aan het prachtige Bergen aan Zee, lekker strandwandelen en genieten van de natuur doe je al voor slechts 79 euro! Je verblijft 3 dagen in een Hotel Meyer. Dit hotel is direct aan zee gelegen, maar grenst ook aan het bos en de duinen. Het hotel ligt in het bekende kustplaatsje Bergen aan Zee, middenin het Noordhollands Duinreservaat. Vanuit het hotel stapt u zo het strand op. In elk jaargetijde is het lekker om hier te komen uitwaaien en om de zilte zeelucht op te snuiven. In de winter kunt u sfeervol bij de open haard zitten en buiten een lekkere een frisse neus halen.

3  dagen puur genieten in de Achterhoek

Hampshire Hotel ‘t Hof van Gelre ligt in het gemoedelijke Gelderse stadje Lochem, in de Achterhoek. Deze streek staat bekend om z’n bossen, landgoederen en pittoreske dorpjes. Hampshire Hotel ‘t Hof van Gelre is zo’n hotel waar u eens in de zoveel tijd naar terugkeert. Gewoon omdat alles klopt. De omgeving is prachtig, de persoonlijke service is perfect en het eten is van een hoog culinair niveau. Extra’s: heerlijk ontbijt en 1 x een drie-gangen-diner voor slechts 79 euro!

3  dagen stijlvol Friesland

Verscholen op het landgoed “Vegilinbossen”, op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland, ligt de voormalige stoeterij die nu Hotel de Oorsprong heet. Dit karakteristieke gebouw ademt de sfeer van vervlogen tijden toen hier nog ruim 60 Friese paarden stonden. Nu is het in gebruik als hotel en restaurant. U vindt hier het comfort van nu in de stijl van toen. Geniet van alle rust en ruimte te midden van de bossen. Je kunt kiezen uit twee mooie arrangementen met veel extra’s voor slechts 99 euro.

Meer heerlijke single-uitjes zonder toeslag voor een eenpersoonskamer? Check dan: alle voordeeluitjes!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!