verliefd strandvakanties

Single2Travel.nl lanceert online reiswijzer voor singles

Met vrije dagen in het vooruitzicht is de kerstperiode traditiegetrouw voor velen het moment om zich eens lekker te oriënteren op een volgende vakantie. Hoewel singles meestal niet al te ver vooruit kijken struinen ook zij veelvuldig het internet af op zoek naar de ideale singlereis. Maar hoe vinden ze die? Met al het aanbod is een vergelijkend warenonderzoek namelijk een bijzonder tijdrovend klusje. Met dat in het achterhoofd bedacht Online reismagazine Single2Travel.nl een handige oplossing: de singles reiswijzer.

Oud naar nieuw

De reiswijzer van Single2Travel.nl komt niet helemaal uit de lucht vallen. Monique Holtmaat, eigenaar van Single2Travel.nl zegt hierover; in 2007 hebben wij alle aanbieders van singlereizen al eens in kaart gebracht en verwerkt in een bondig overzicht. Hierin zag de single in een oogopslag precies wat een reisorganisatie hen te bieden had. Omdat het overzicht in 2009 nog steeds uitermate druk werd bezocht kwamen wij op het idee de reiswijzer dynamisch te maken. De reiswijzer kreeg daarom een centrale rol toebedeeld tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website.

Singles criteria

Voor singlereizen gelden er andere criteria dan voor niet singlereizen. Het soort vakantie en de groepssamenstelling bepaalt voor een groot gedeelte of het een positieve of negatieve ervaring gaat worden. Daarom is het voor de single bijzonder handig om te weten welke criteria de verschillende aanbieders nu eigenlijk hanteren. Bestaat de groep uit 100% singles, eenoudergezinnen of zitten er ook koppels tussen? Uit hoeveel mensen bestaat het reisgezelschap nu eigenlijk, en is er een ontspannen of juist actief programma? Wordt er in tenten overnacht of in een vijfsterrenhotel? Door de reiswijzer in te zetten blijven alleen de organisaties over die voldoen aan de wensen van de single reiziger. Zo ontdekt men snel en eenvoudig de singlereis die echt bij hem of haar past.

Lastminutes & acties

Naast de singles reiswijzer biedt de nieuwe site van Single2Travel.nl de reislustige single ook een actueel overzicht van lastminutes, acties en aanbiedingen. Als modern informatief online reismagazine willen wij de single zo goed en betrouwbaar mogelijk informeren over singlereizen. Dit doen we dan ook met het laatste reisnieuws, specials over de wintersport en natuurlijk handige tips voor vertrek en onderweg aldus Monique Holtmaat. De reiswijzer zal overigens ook een waardevolle aanvulling blijken voor de reisorganisaties. Men ontvangt via Single2Travel voortaan enkel echt geïnteresseerde bezoekers.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!