verliefd strandvakanties

Single2Travel.nl lanceert online reiswijzer voor singles

Met vrije dagen in het vooruitzicht is de kerstperiode traditiegetrouw voor velen het moment om zich eens lekker te oriënteren op een volgende vakantie. Hoewel singles meestal niet al te ver vooruit kijken struinen ook zij veelvuldig het internet af op zoek naar de ideale singlereis. Maar hoe vinden ze die? Met al het aanbod is een vergelijkend warenonderzoek namelijk een bijzonder tijdrovend klusje. Met dat in het achterhoofd bedacht Online reismagazine Single2Travel.nl een handige oplossing: de singles reiswijzer.

Oud naar nieuw

De reiswijzer van Single2Travel.nl komt niet helemaal uit de lucht vallen. Monique Holtmaat, eigenaar van Single2Travel.nl zegt hierover; in 2007 hebben wij alle aanbieders van singlereizen al eens in kaart gebracht en verwerkt in een bondig overzicht. Hierin zag de single in een oogopslag precies wat een reisorganisatie hen te bieden had. Omdat het overzicht in 2009 nog steeds uitermate druk werd bezocht kwamen wij op het idee de reiswijzer dynamisch te maken. De reiswijzer kreeg daarom een centrale rol toebedeeld tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website.

Singles criteria

Voor singlereizen gelden er andere criteria dan voor niet singlereizen. Het soort vakantie en de groepssamenstelling bepaalt voor een groot gedeelte of het een positieve of negatieve ervaring gaat worden. Daarom is het voor de single bijzonder handig om te weten welke criteria de verschillende aanbieders nu eigenlijk hanteren. Bestaat de groep uit 100% singles, eenoudergezinnen of zitten er ook koppels tussen? Uit hoeveel mensen bestaat het reisgezelschap nu eigenlijk, en is er een ontspannen of juist actief programma? Wordt er in tenten overnacht of in een vijfsterrenhotel? Door de reiswijzer in te zetten blijven alleen de organisaties over die voldoen aan de wensen van de single reiziger. Zo ontdekt men snel en eenvoudig de singlereis die echt bij hem of haar past.

Lastminutes & acties

Naast de singles reiswijzer biedt de nieuwe site van Single2Travel.nl de reislustige single ook een actueel overzicht van lastminutes, acties en aanbiedingen. Als modern informatief online reismagazine willen wij de single zo goed en betrouwbaar mogelijk informeren over singlereizen. Dit doen we dan ook met het laatste reisnieuws, specials over de wintersport en natuurlijk handige tips voor vertrek en onderweg aldus Monique Holtmaat. De reiswijzer zal overigens ook een waardevolle aanvulling blijken voor de reisorganisaties. Men ontvangt via Single2Travel voortaan enkel echt geïnteresseerde bezoekers.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!