5 best gelezen singlereizen

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Maar welke artikelen worden door de singles nu het best gewaardeerd en gelezen? Wij maakte een interessant lijstje voor je!

1. Sex sells, ook op reis

Seks sells zeggen ze weleens en dat is ook zo. Ook op Single2Travel zien we dat artikelen die te maken hebben met liefde en seks goed gelezen worden. Een van de best gelezen artikelen is en blijft die over sekstoerisme voor vrouwen in Gambia. Niet iedereen is hier ‘weg van’ maar dat het bestaat is één ding wat zeker is.. 

2 Verleidelijke kerstreizen

Singles vinden het doorgaans helemaal niet zo’n probleem om alleen door het leven te gaan fort he time being. Maar als de feestdagen in zicht komen… dan wil het nog wel eens wat wringen. Al die plichtplegingen, met de familie aan het kerstdiner waarbij jij dan weer de enige bent zonder partner.. Redenen te over om juist tijdens die dagen lekker op vakantie te gaan. In deze tijd zijn de verleidelijke reizen rondom de kerstdagen niet voor niets heel erg populair.

3. 40+ singlereizen

Het leven van de moderne veertiger gaat niet altijd over rozen. Heel wat scheidingen vinden plaats in de leeftijdscategorie 40-50 en daar sta je dan. In je eentje. Moet je weer helemaal opnieuw beginnen! Met of zonder kids, het is en blijft een uitdaging om de draai van het leven weer te vinden. Even er tussenuit, of een mooie reis maken om je zinnen te verzetten is iets dat bij veel singles vroeger of later wel op het verlanglijstje komt te staan. Niet voor niets staat het artikel over 40+ singlereizen op de 3e plek van best gelezen artikelen!

4. Surprise vakantie!

Ook wanneer je single bent is het leuk om je te laten verrassen dus waarom niet als het om je reisbestemming gaat? Het zou een trend worden in 2015, de verrassingsvakantie en het lijkt erop of dit ook daadwerkelijk is gebeurd. Op Single2Travel zien we in elk geval het bericht over verrassingsreizen op een vierde plek terug.

5. Budget Milaan

Wie denkt dat Milaan alleen leuk is voor de rijken der aarde zit er naast! Milaan is echt een bijzonder leuke Italiaanse stad waar je niet alleen heel lekker (en ook best voordelig) kunt winkelen maar ook zalig kunt eten en genieten van cultuur. De budget tips voor een weekendje Milaan staan niet voor niets op de vijfde plaats van best gelezen gewaardeerde artikelen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!