busreizen 50plus singles

Singlereizen: 50-plus samen op reis met de bus

Samen reizen vinden heel wat mensen toch écht leuker dan alleen! Een mooie vakantie beleven, dat is meer dan alleen de ‘juiste bestemming’. Het gaat vaak om samen beleven, verwonderen en de ervaringen van de dag met andere bespreken. Je hoeft dan ook niet minstens 10 uur in een vliegtuig te zitten om van een mooie vakantie te kunnen genieten. Dat bewijzen de busreizen van Peter Langhout wel.

50plus met de bus

Peter Langhout reizen is gespecialiseerd in busreizen, dus waarom niet met een gelijkgestemde groep singles of alleengaanden met de bus op vakantie? Ze bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast zijn er ook meerdere single-vriendelijke reizen. Voor deze reizen betaal je geen of slechts een beperkte 1-persoonskamertoeslag.

Share moments!

Tijdens de groepsreizen ben je verzekerd van een comfortabele bus met ervaren chauffeur/reisbegeleider. Ze regelen alle praktische zaken, zodat je tijdens de reis alleen maar hoeft te genieten en uitgebreid kennis kunt maken met de andere reisgenoten van het gezelschap. Kortom: tijdens een singlereis ga je heerlijk samen met andere alleengaanden genieten van je vakantie. “Share moments” en ga mee…!

Meer singlereizen voor 50plus en 60plus singles vind je bij groepsreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!