busreizen 50plus singles

Singlereizen: 50-plus samen op reis met de bus

Samen reizen vinden heel wat mensen toch écht leuker dan alleen! Een mooie vakantie beleven, dat is meer dan alleen de ‘juiste bestemming’. Het gaat vaak om samen beleven, verwonderen en de ervaringen van de dag met andere bespreken. Je hoeft dan ook niet minstens 10 uur in een vliegtuig te zitten om van een mooie vakantie te kunnen genieten. Dat bewijzen de busreizen van Peter Langhout wel.

50plus met de bus

Peter Langhout reizen is gespecialiseerd in busreizen, dus waarom niet met een gelijkgestemde groep singles of alleengaanden met de bus op vakantie? Ze bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast zijn er ook meerdere single-vriendelijke reizen. Voor deze reizen betaal je geen of slechts een beperkte 1-persoonskamertoeslag.

Share moments!

Tijdens de groepsreizen ben je verzekerd van een comfortabele bus met ervaren chauffeur/reisbegeleider. Ze regelen alle praktische zaken, zodat je tijdens de reis alleen maar hoeft te genieten en uitgebreid kennis kunt maken met de andere reisgenoten van het gezelschap. Kortom: tijdens een singlereis ga je heerlijk samen met andere alleengaanden genieten van je vakantie. “Share moments” en ga mee…!

Meer singlereizen voor 50plus en 60plus singles vind je bij groepsreizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!