stedentrip zagreb vrienden

Singlereizen in eigen land

De een wil dolgraag de landsgrenzen over wanneer het woord vakantie valt, de ander vindt het ook prima om in deze ietwat onzekere tijden in Nederland te blijven. Als single is het natuurlijk wel zo leuk om met gelijkgestemden van je welverdiende vakantie te genieten, dus waar kan je in eigen land nu eigenlijk met andere singles naar toe op vakantie?

VillaVibes

Hier bij VillaVibes was het even donker, maar inmiddels is het licht weer gaan schijnen. We hebben een nieuw programma ontwikkeld met voornamelijk singlereizen en weekenden in Nederland, België en Duitsland. En raad eens? Daar wordt ontzettend goed op geboekt. Weet je wat we merken? De behoefte om samen te zijn is nu groter dan ooit. Nieuwe mensen leren kennen. Herinneringen maken. Mooie singlevakanties beleven. Benieuwd naar ons nieuwe aanbod? Bekijk dan snel al onze singlereizen hieronder. Ben jij erbij deze zomer?

Kras Reizen

Ervaar Holland in zijn puurste vorm! Ons eigen kikkerlandje kent talloze bezienswaardigheden waar men graag ‘zijn tanden in zet’ tijdens een singlereis Nederland. Smul bijvoorbeeld van een Bossche bol, terwijl u uitkijkt op de sierlijke voorgevel van de Sint-Janskathedraal in De Bosch. Ook is het mogelijk om hele populaties van Soay schapen en Schotse Hooglanders te bewonderen, die uitgebreid staan te grazen op de groene duinen van Vlieland. Kijk hier voor het aanbod singlereizen van Kras in Nederland.

NoSun

Nederland: het land van tulpen, relatief milde winters en milde zomers en een prachtige natuur. Tijdens de single reis Nederland gaan we dan ook niet stilzitten, maar gaan we allerlei mooie plekken in Nederland bezoeken. Want voor een spectaculaire en onvergetelijke vakantie hoef je niet naar het buitenland te gaan.  Ons land heeft heel veel te bieden. Niet alleen een veelzijdig landschap, maar ook veel leuke en gezellige steden. De natuur in Nederland is zeer divers en dit gaan we met eigen ogen aanschouwen. Wat dacht je van de vele natuurparken en reservaten? En wist je dat Nederland wel 20 nationale parken heeft en dat er honderden bossen en meren zijn? Deze gaan we tijdens de singlereizen Nederland ontdekken.

Estivant

Ook reisorganisatie Estivant is weer van start met singlereizen in eigen land! We zijn afhankelijk van de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen. Maar dit kunnen we nu al met zekerheid zeggen over jouw bestemming:

✔ Het is veilig. De vakantie gaat alleen door als het reisadvies in het land code groen of geel heeft.
✔ Iedereen krijgt een éénpersoonskamer, zonder toeslag.
✔ Er staat een enthousiaste reisleider voor je klaar.
✔ De groep is nooit groter dan 10 personen. Lekker overzichtelijk!
✔ We zorgen voor een leuk, gevarieerd programma. Natuurlijk houden we rekening met de RIVM-maatregelen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!