reisreporter singlereizen

Singlereizen: reisreporters gezocht!

Ben jij pas met een singlereis mee geweest of heb je plannen om binnenkort met een groep singles op reis te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Want wie kan singles nu beter vertellen over de pluspunten, tegenvallers en ervaringen tijden een singlereis dan jij? Juist!

Single reisreporter profiel

Wat zoeken we? Heel eenvoudig:  we komen graag in contact met M/V singles van alle leeftijden die ervaring hebben met singlereizen in alle soorten en maten. Van een weekendje weg tot en cruise, van een zon-zee-een strand-feestvakantie op Ibiza tot een verre rondreis door Azië, alle ervaringen zijn meer dan welkom! Wil jij anoniem of onder je eigen naam jouw belevenissen delen met andere nieuwsgierige reislustige singles, lees dan even verder!

Wat vragen we?

De vragen die jij als kersverse reisreporter van ons krijgt hebben als doel toekomstige single reizigers zo onafhankelijk en optimaal mogelijk te informeren over de reisorganisatie, bestemming en ervaringen die jij had in de groep. Denk dus aan vragen als: wat waren jouw verwachtingen voorafgaan aan de reis, wat viel er mee, wat viel er tegen, waar moeten singles die deze reis willen maken in hun oren knopen en welke geheime tip heb je voor toekomstige reizigers die deze reis willen boeken etc.

Hoe werkt het?

Jij meldt je aan als reisreporter voor Single2Travel.nl en laat weten over welke reis(bestemming) je graag een review wilt schrijven. Je ontvangt van ons een beknopte vragenlijst die je invult kort na jouw thuiskomst. Deze stuur je (al dan niet met een leuke foto) naar Single2Travel en wij plaatsen jouw reisreview online zodat andere singles die de website bezoeken profijt hebben van jouw reiservaring.

Beloning!

Omdat we echt super blij zijn dat jij je verhaal doet en je reiservaring met andere singles wilt delen, belonen we de eerste 10 reisreporters met een cadeaubon van Bol.com of met een Fasioncheck ter waarde van 25 euro. Aan jou de keus!

Waar wacht je nog op: meld je snel aan! Mail naar: info@single2travel.nl o.v.v. ‘reisrporter’ en vergeet daarbij niet je naam, leeftijd, vertrekdatum, reisduur en reisbestemming te vermelden Je krijgt z.s.m. bericht of jij jezelf een van onze reisreporters mag noemen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!