40+ singlereizen

Singlereizen voor 40+ singles

Voor singles van 40+ die op vakantie willen is er volop keus aan singlereizen. En dat is maar goed ook. Want de alleenstaande veertiger van nu is reislustiger dan ooit! Om ervoor te zorgen dat jij echt lekker kunt gaan genieten van je welverdiende vakantie samen met andere singles van jouw leeftijd hebben we de beste aanbieders voor je op een rij gezet.

Estivant singlevakanties 40+

Estivant is al jarenlang een betrouwbare reisaanbieder op het gebied van singlereizen. De reizen zijn mooi ingedeeld op leeftijdsgroepen en Estivant zorgt ook voor een gelijkwaardige man vrouw verdeling binnen de groep. Het is een echte specialist en op online reisgebied een populaire aanbieder bij de singles. Ze hebben erg veel leuke groepsreizen van actief tot zon en strandvakanties binnen Europa op het reisprogramma staan en sinds kort ook weekendjes weg!

Labyrinth singlereizen 40+

Labyrinth is de reisspecialist op het gebied van outdoor vakanties en outdoor activiteiten. Ze bieden actieve ook actieve strandvakanties aan. De singlereizen van Labyrinth zijn voordelig voor je portemonnee en ze bieden reizen aan voor singles tussen de 25 en 45 jaar. De reizen van Labyrinth varieren van zeilen op de Waddenzee tot vakanties naar Griekenland of Italië en Portugal. 40plus singles gaan genieten!

Luxe singlereizen bij Crusj voor 40+ singles

De reizen van Crusj zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van singlereizen. Dit jaar zelfs winnaar van de reis awards voor de beste singlereisorganisatie! De reizen van Crusj richten zich op de HBO+ singles die houden van luxe. Ze zorgen ervoor dat de man-vrouw verdeling in evenwicht is. De leeftijdscategorieën zijn 25 tot 45 jaar en 45 tot 65 jaar. Het activiteitenprogramma is zo opgesteld dat je razendsnel nieuwe vrienden maakt. De reizen van Crusj hebben een fijne sfeer en lekker eten, plezier maken en veel lachen staan centraal.  Er zijn mooie zon en winterbestemmingen.

Cirkel vakanties voor singles van 25 tot 45 jaar

Cirkel vakanties bieden al jaren uitstekende singlereizen aan voor singles tussen de 25 en 45 jaar. De vakanties van Cirkel zijn ondergebracht in thema’s zoals zomerakantie, wintersport maar ook eenoudervakanties staan op het programma. Van actieve reizen tot strandvakanties, Cirkel heeft altijd een mooi een aantrekkelijk reisaanbod.

noSun singlereizen voor 40+ singles

Met de Zoover Award op zak kan het voor noSun niet meer stuk. Al sinds jaar en dag organiseert noSun actieve en avontuurlijke groepsreizen aan voor singles van 20 tot 45 jaar in kleine groepen die niet op zoek zijn naar een zon, zee strand maar juist eens iets anders willen beleven. noSun neemt je mee naar Ierland, Zweden, Lapland en IJsland. Een groepsreis met noSun is een onvergetelijke belevenis!

Kras 40+ singlereizen

Kras Reizen, wie kent ze niet! Sinds een aantal jaar ook flink gegroeid op het gebied van singlereizen voor 40+ single. De nadruk tijdens de vakanties van Kras ligt op een ongedwongen manier vakantie vieren met elkaar. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers bij de singlereizen ligt boven de 45 jaar en ze brengen je naar bestemmingen over de hele wereld. Van Europa tot Afrika en Azië.

One2gehter Travel singlereizen 40+

Bij One2gether Travel maken ze een duidelijk onderscheid in leeftijd bij de verschillende groepsreizen. De leeftijdsgroepen voor singles van 40plus zijn de groep 25 tot 55 jaar, 32 tot 59 jaar en 42 tot 59 jaar. Singles die houden van zon en cultuur komen bij de groepsreizen van One2gether Travel volop aan hun trekken. Zo hebben ze de Single Beach Club reizen in diverse prachtige, warme zonnige oorden. Pak die zwembroek of bikini maar in

BAS Travel voor christelijke singlereizen 40+

BAS Travel organiseert christelijke groepsreizen voor singles van 25 tot 45 jaar. De single vakanties, breaks en events hebben een geheel eigen sfeer. De vakanties van BAS Travel bieden vaak outdoor activiteiten aan. De reizen van BasTravel zijn zeer betaalbaar en ze gaan naar bestemmingen door heel Europa. Tot slot, ze zijn alleen bedoeld voor singles!

Singlemaarnietalleen reizen 40+

FOX reizen heeft al jaren een heel bekend label voor singles: Singlemaarnietalleen. Ze bieden verre, avontuurlijke groepsreizen aan voor singles van 40+. Door vooraf per reis groepsinformatie af te geven weet je meteen wie je medereizigers zijn en wat de man vrouw verdeling plus de leeftijden zijn. De grootste groep singles die boeken bij Singlemaarnietalleen zijn tussen de 30 en 55 jaar. Ze bieden heel veel mooie en avontuurlijke groepsreizen aan over heel de wereld!

Goed Idee reizen voor alleengaanden van 45+

Goed Idee Reizen is een christelijke organisatie voor alleengaande en alleenstaande 45+ reiziger die in eigen sfeer op vakantie wil. Goed Idee Reizen betekent: gegarandeerd een 1-persoonskamer zonder toeslag. Bestemmingen zijn Israël, Madeira, Zuid-Spanje en… nog veel meer! Bij de christelijke reizen van Goed Idee ontmoet je gelijkgestemden en geniet je samen van een prachtige vakantie.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!