gelijkgestemden op singlereis

Singles bereizen graag exotische oorden

Single zijn, dat is doorgaans een tijdelijke fase in je leven. Hoe lang die duurt? Dat weet niemand. Misschien ben je over een maand wel single-af, maar het kan ook zijn dat je nog een jaartje als een vrije vogel door het leven fladdert. En in de tussentijd maken singles graag mooie reizen.

Twee vliegen in 1 klap

Hoe dan ook, wanneer je en reis gaat uitzoeken dan is de kans groot dat je kiest voor een exotische bestemming. Met het maken van een verre reis sla je twee vliegen in één klap. Je verrijkt je leven niet alleen door alle indrukken die je zult opdoen tijdens je reis, maar ook omdat je kennis maakt met andere singles die net als jij in dezelfde levensfase verkeren. Zo’n reis is niet alleen bijzonder door alles wat je gaat zien en beleven maar ook door de connectie met anderen in de groep.

Nu of nooit!

Singlereizen naar exotische verre oorden zijn ook geliefd omdat het vaak een gevoel geeft van ‘once in a lifetime’. Ook jij hebt vast al gedacht ‘het is nu of nooit’! Want eenmaal weer gebonden, in een relatie heb je rekening te houden met de vakantiewensen van je partner. Helemaal niet erg natuurlijk , maar nu kan je gewoon lekker doen wat jij wilt. Afreizen naar een plek waar je waarschijnlijk nooit meer zult komen. En dat geeft zo’n verre reis ook een extra dimensie.

Reiswijzer voor singles

Voel jij de kriebels steeds sterker worden en sta je op het punt de spong in het diepe te wagen? Voordat je een groepsreis met singles boekt naar een mooi exotisch en ver land is het misschien handig even de reiswijzer te doen op Single2Travel. Het filtert met vijf vragen jouw reiswensen en voorkeuren zodat je minder tijd kwijt bent met het vinden van de juiste reisaanbieder.

We wensen je alvast een bijzondere reis toe!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!