wintersport singles

Singles blikken naar Kerst en Wintersport

Je gelooft het misschien niet maar de winterkriebels hebben bij vele singles al toegeslagen. Er wordt al driftig gezocht naar lekkere kerstreizen, winterse breaks en skivakanties. Gelukkig zijn de reisaanbieders daar op ingespeeld want de eerste kerst en skivakanties zie je al op de reisagenda verschijnen.

Wat doe jij dit jaar met Kerst?

Vorig jaar Kerst toch maar thuisgebleven? Kon je het niet maken om er tussenuit te knijpen en je familie aan het kerstdiner te laten zitten? Nou misschien moet je dit jaar tijdig je eigen plan trekken en er eens even lekker tussen uitgaan tijdens de feestdagen. Het zijn voor singles toch al niet de favoriete dagen van het jaar en een opkikker kun je dan wel gebruiken. Er is een flinke diversiteit aan vakanties rondom de feestdagen en in de kerstperiode, dus er zit vast een vakantie bij die voldoet aan jouw wensen!

Winterzon of wintersport

Het is de aloude afweging (althans voor een hele hoop singles) ga ik dit jaar op wintersport of kies ik toch voor de winterzon in een ver exotische land? Allebei is natuurlijk helemaal ideaal maar je portemonnee zal dat vast niet toelaten dus het is kiezen geblazen. Vakanties voor singles naar de winterzon betekent een wat langere reisduur aangezien de meeste bestemmingen met zon toch een uurtje of wat vliegen zijn, maar dan heb je ook wat! Op wintersport is een erg leuke manier om kennis te maken met het fenomeen singlereizen. Je bent actief bezig, ontmoet in een ontspannen sfeer veel leuke nieuwe mensen en toch zit je niet de hele dag op elkaars lip. Maximale vrijheid en optimaal vakantieplezier.

Weekendje weg

Is een verre zonvakantie of wintersportvakantie echt te duur voor je? Dan zijn er gelukkig nog een paar leuke alternatieven in de kerstvakantie. Zo bieden verschillende organisaties kerstreizen aan van een paar dagen naar leuke steden in Europa. Denk eens aan het bezoeken van een kerstmarkt of naar de Ardennen in een prachtig landhuis voor een weekend? Niet duur en je bent er toch helemaal uit. Mooie bijkomstigheid is dat je in een leuk gezelschap verkeert en je dit jaar niet hoeft te bekommeren om dat verplichte familiebezoek. Je bent tenslotte lekker op vakantie!

Om je optimaal voor te bereiden check je even de verschillende groepsreizen voor singles. Van wintersport tot winterzon! Specifieke datum in gedachten? Zoek dan jouw ideale kerstreis of wintersportvakantie via de reisagenda!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!