reisflaters

Singles flirten met de zon!

We zitten nog maar in januari. De zon lijkt heel ver weg en in Nederland duurt het ook nog even voordat je kunt flirten met een lekker voorjaarszonnetje. Wil je zo lang niet wachten? Dan is het tijd om de zon op te gaan zoeken!

Zon maakt je gelukkiger

Zodra de zon gaat schijnen voelen we ons allemaal meteen een stukje gelukkiger. Single of niet, er verschijnt sneller een lach op je gezicht wanneer je buiten de deur stapt en de zon op je huid voelt. Helaas moeten we hier nog even wachten voordat het warme zonnetje zich laat zien, maar niet getreurd, er zijn een paar hele lekkere vakantiebestemmingen die je hartje winter laten opbloeien.

Singles flirten in de zon

Alleen op reis? Dat kan natuurlijk prima. Maar wil je niet alleen van de zon genieten maar ook van leuk gezelschap waar je lekker mee kunt flirten? Dan ga je natuurlijk met een groepsreis mee. We gingen op zoek en vonden een paar heerlijke pareltjes midden in de winter, maar wel lekker warm!

1. Wandelen op La Palma

Wist je dat het op La Palma, dat is een van de Canarische Eilanden, midden in de winter gewoon een graadje of 18 a 20 is? Heerlijk temperatuurtje om een lekkere wandeling te maken. Met z’n allen natuurlijk! Je kunt vertrekken op 6 februari!

2. Zeilen op Sint Maarten

Nou, als je het hier niet lekker warm van krijgt! Picture it: een mooie boot, de zon, een graadje of 30 en een heleboel leuke singles aan boord. Pak die zonnebril en factor 30 maar in, zet je vriendelijkste smile op en knipoog naar de kapitein! Vertrekken kan op 2 maart.

3. Betoverend Costa Rica

Dol op de natuur maar dan in al zijn pracht en praal? Niet in de regen maar in een zalig zonnetje? Dan moet je beslist mee met deze groepsreis voor singles naar Costa Rica. Je reist in het droge seizoen dus optimaal genieten van het mooie weer, de prachtige vogels en de jungle. Me Tarzan you Jane? Vertrek op 5 maart.

Meer zonvakanties voor singles? Check dan de beste zonvakanties voor singles! 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!