Singles gaan met SQ.Travel comfortabel op vakantie naar Italië

Stel je bent single en je wilt op reis. Met een prettig, gelijkgestemd gezelschap naar pareltjes van bestemmingen, prachtige steden en comfortabele accommodaties. Waar geen massatoerisme heerst, maar waar je het pure vakantiegevoel ervaart. Geen torenhoog appartementencomplex met bedbank, maar kleinschalige luxe. Geen overvolle dagprogramma’s, maar een mix van ontdekken en ruimte voor jezelf.

Weinig kans dat je zo’n singlereis vindt. Daarom lanceert noSun.nl samen met Singlessite.nl een nieuw exclusief reislabel onder de naam SQ.Travel.

Exclusive Single Holidays
Lang niet alle singles hebben behoefte aan een low budget reis en niet iedere alleenstaande ouder voelt zich thuis op de camping. Dit blijkt uit een recent onderzoek van Singlessite.nl. Heel wat singles willen graag wat meer luxe en comfort tijdens hun welverdiende vakantie. Uiteraard met een uitgebalanceerd, gelijkgestemd reisgezelschap en zonder overvolle dagprogramma’s. Het is tenslotte vakantie. Voldoende tijd om te relaxen is dan ook een must. Vanuit die behoefte hebben noSun reizen en Singlessite.nl een compleet nieuw type singlereizen ontwikkeld onder de naam SQ.Travel.
 
Singlereizen voor levensgenieters
De singlereizen van SQ.Travel zullen vooral in de smaak vallen bij pure levensgenieters. Een heerlijke vakantie waar je ongegeneerd geniet van de broodnodige ontspanning in een luxe omgeving. Iedereen die houdt van lekker eten, goede wijnen, mooie locaties, sfeer proeven en cultuur snuiven zal zich prima thuis voelen bij SQ.Travel. Van hoogstaande citytrips tot luxe strandvakanties, SQ.Travel heeft het in huis. De eerste singlereizen vertrekken in het voorjaar van 2010.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!