Singles gaan met SQ.Travel comfortabel op vakantie naar Italië

Stel je bent single en je wilt op reis. Met een prettig, gelijkgestemd gezelschap naar pareltjes van bestemmingen, prachtige steden en comfortabele accommodaties. Waar geen massatoerisme heerst, maar waar je het pure vakantiegevoel ervaart. Geen torenhoog appartementencomplex met bedbank, maar kleinschalige luxe. Geen overvolle dagprogramma’s, maar een mix van ontdekken en ruimte voor jezelf.

Weinig kans dat je zo’n singlereis vindt. Daarom lanceert noSun.nl samen met Singlessite.nl een nieuw exclusief reislabel onder de naam SQ.Travel.

Exclusive Single Holidays
Lang niet alle singles hebben behoefte aan een low budget reis en niet iedere alleenstaande ouder voelt zich thuis op de camping. Dit blijkt uit een recent onderzoek van Singlessite.nl. Heel wat singles willen graag wat meer luxe en comfort tijdens hun welverdiende vakantie. Uiteraard met een uitgebalanceerd, gelijkgestemd reisgezelschap en zonder overvolle dagprogramma’s. Het is tenslotte vakantie. Voldoende tijd om te relaxen is dan ook een must. Vanuit die behoefte hebben noSun reizen en Singlessite.nl een compleet nieuw type singlereizen ontwikkeld onder de naam SQ.Travel.
 
Singlereizen voor levensgenieters
De singlereizen van SQ.Travel zullen vooral in de smaak vallen bij pure levensgenieters. Een heerlijke vakantie waar je ongegeneerd geniet van de broodnodige ontspanning in een luxe omgeving. Iedereen die houdt van lekker eten, goede wijnen, mooie locaties, sfeer proeven en cultuur snuiven zal zich prima thuis voelen bij SQ.Travel. Van hoogstaande citytrips tot luxe strandvakanties, SQ.Travel heeft het in huis. De eerste singlereizen vertrekken in het voorjaar van 2010.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!