wintersportvakantie singles

Singles gaan voor coole wintersportvakanties

Ondanks de crisis gaan vele singles ook deze winter waarschijnlijk gewoon lekker op wintersport. Cijfers van Single2Travel laten zien dat er eind september al druk wordt gezocht naar nieuwe, originele of vertrouwde winterse vakantiebestemmingen. Want wat is er leuker dan in volle vaart met ski’s of snowboard van de bergen af roetsjen?

Indruk maken

Een beetje indruk maken op de andere sekse kan natuurlijk nooit kwaad. Wie weet wordt deze wintersportreis romantischer dan je vooraf had gedacht. Op sportief en communicatief vlak kan je in ieder geval laten zien wat jij in huis hebt.  Je kunt voor vertrek altijd de skivaardigheden een beetje oppoetsen door een korte cursus op een van de skibanen in Nederland. Een goede voorbereiding is het halve werk.  Door je lichaam vooraf aan de ski modus te laten wennen en een beetje te oefenen voorkom je trouwens ook blessures.

Koud kunstje

Gelukkig zijn er niet alleen wintersportreizen voor gevorderden die kicken op de zwarte piste. Ook beginners of komen prima aan hun trekken. Door het diverse aanbod aan wintersportvakanties voor singles is het een koud kunstje om terecht te komen in een gezelschap met gelijkgestemden. Met z’n allen in een skiklasje is natuurlijk ook heel erg grappig. Geen gebrek aan verhalen ‘s avonds tijdens de apres ski of tijdens het kampvuur!

Skiën met de feestdagen

Iedere reis heeft zijn prijs, dat geldt voor alle vakanties, dus ook voor singlereizen. Winterse bestemmingen zijn vooral populair tijdens of rondom de feestdagen omdat singles nu eenmaal liever op vakantie zijn in die periode dan tot vervelens toe geconfronteerd worden met al die gelukkige gezinnetjes. Geef ze eens ongelijk. Dus ben je op zoek naar een mooie, betaalbare wintersportvakantie tijdens de feestdagen, kerst of met oud en nieuw? Oriënteer je dan tijdig. Dit kan ook met behulp van de agenda.

Twijfelaars die nog een beetje koudwatervrees hebben kunnen in november of december natuurlijk ook altijd nog terecht bij de winterse lastminute vakanties voor singles.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!