wintersportvakantie singles

Singles gaan voor coole wintersportvakanties

Ondanks de crisis gaan vele singles ook deze winter waarschijnlijk gewoon lekker op wintersport. Cijfers van Single2Travel laten zien dat er eind september al druk wordt gezocht naar nieuwe, originele of vertrouwde winterse vakantiebestemmingen. Want wat is er leuker dan in volle vaart met ski’s of snowboard van de bergen af roetsjen?

Indruk maken

Een beetje indruk maken op de andere sekse kan natuurlijk nooit kwaad. Wie weet wordt deze wintersportreis romantischer dan je vooraf had gedacht. Op sportief en communicatief vlak kan je in ieder geval laten zien wat jij in huis hebt.  Je kunt voor vertrek altijd de skivaardigheden een beetje oppoetsen door een korte cursus op een van de skibanen in Nederland. Een goede voorbereiding is het halve werk.  Door je lichaam vooraf aan de ski modus te laten wennen en een beetje te oefenen voorkom je trouwens ook blessures.

Koud kunstje

Gelukkig zijn er niet alleen wintersportreizen voor gevorderden die kicken op de zwarte piste. Ook beginners of komen prima aan hun trekken. Door het diverse aanbod aan wintersportvakanties voor singles is het een koud kunstje om terecht te komen in een gezelschap met gelijkgestemden. Met z’n allen in een skiklasje is natuurlijk ook heel erg grappig. Geen gebrek aan verhalen ‘s avonds tijdens de apres ski of tijdens het kampvuur!

Skiën met de feestdagen

Iedere reis heeft zijn prijs, dat geldt voor alle vakanties, dus ook voor singlereizen. Winterse bestemmingen zijn vooral populair tijdens of rondom de feestdagen omdat singles nu eenmaal liever op vakantie zijn in die periode dan tot vervelens toe geconfronteerd worden met al die gelukkige gezinnetjes. Geef ze eens ongelijk. Dus ben je op zoek naar een mooie, betaalbare wintersportvakantie tijdens de feestdagen, kerst of met oud en nieuw? Oriënteer je dan tijdig. Dit kan ook met behulp van de agenda.

Twijfelaars die nog een beetje koudwatervrees hebben kunnen in november of december natuurlijk ook altijd nog terecht bij de winterse lastminute vakanties voor singles.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!