griekse eilanden

Singles nu ook via Facebook geïnformeerd over alle singlereizen

Reislustige singles die graag op de hoogte blijven van actuele singlereizen, lastminutes, aanbiedingen, tips en trends op reisgebied worden op hun wenken bediend. Online reismagazine Single2Travel.nl heeft nu ook haar eigen Facebook Pagina geïntroduceerd.

Single maar ook samen

Van de ruim 2,3 miljoen singles in Nederland gaan er duizenden per jaar samen op vakantie. Het taboe is eraf en men geniet in groepsverband gezamelijk van de mooiste reizen. Reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in singlevakanties en eenoudergezinnen zijn de laatste jaren dan ook fors toegenomen. Waar de single 10 jaar geleden nog kon kiezen uit een handvol reisaanbieders zien ze anno 2012 door de bomen haast het bos niet meer. Single2Travel.nl biedt de single met de reiswijzer daarom de mogelijkheid het kaf van het koren te scheiden en de reisorganisatie te vinden die echt bij hen past.

Soort zoekt soort

Voor iedere single is er wel een passende reis te vinden. Of men nu zoekt naar avontuurlijk, actief, sportief, cultureel, weekendje weg, zonvakantie of wintersport, het is er allemaal. Er wordt door de aanbieders overigens steeds meer rekening gehouden met leeftijd en opleidingsniveau. Hoewel er door de keus van een bepaald type vakantie al een natuurlijke schifting plaatsvindt, de cultuurzoeker tref je niet snel aan in een Turks all inclusive resort, is het de aanbieders er veel aan gelegen om gelijkgestemde singles bij elkaar te brengen. Men voelt zich nu eenmaal het prettigste onder soortgenoten, ook op vakantie.

Singles werven

De verschillende reisaanbieders zetten social media kanalen zoals Twitter en Facebook massaal in om toekomstige klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Want met acties, prijsvragen en filmpjes van happy singles op vakantie is het makkelijker overtuigen dan met een wervende reclameteksten. Om alle singles in Nederland onafhankelijk en actueel te kunnen blijven informeren van alle mogelijkheden op reisgebeid kan men behalve op het online magazine dus nu ook terecht op de Facebook pagina van Single2Travel.nl.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!