griekse eilanden

Singles nu ook via Facebook geïnformeerd over alle singlereizen

Reislustige singles die graag op de hoogte blijven van actuele singlereizen, lastminutes, aanbiedingen, tips en trends op reisgebied worden op hun wenken bediend. Online reismagazine Single2Travel.nl heeft nu ook haar eigen Facebook Pagina geïntroduceerd.

Single maar ook samen

Van de ruim 2,3 miljoen singles in Nederland gaan er duizenden per jaar samen op vakantie. Het taboe is eraf en men geniet in groepsverband gezamelijk van de mooiste reizen. Reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in singlevakanties en eenoudergezinnen zijn de laatste jaren dan ook fors toegenomen. Waar de single 10 jaar geleden nog kon kiezen uit een handvol reisaanbieders zien ze anno 2012 door de bomen haast het bos niet meer. Single2Travel.nl biedt de single met de reiswijzer daarom de mogelijkheid het kaf van het koren te scheiden en de reisorganisatie te vinden die echt bij hen past.

Soort zoekt soort

Voor iedere single is er wel een passende reis te vinden. Of men nu zoekt naar avontuurlijk, actief, sportief, cultureel, weekendje weg, zonvakantie of wintersport, het is er allemaal. Er wordt door de aanbieders overigens steeds meer rekening gehouden met leeftijd en opleidingsniveau. Hoewel er door de keus van een bepaald type vakantie al een natuurlijke schifting plaatsvindt, de cultuurzoeker tref je niet snel aan in een Turks all inclusive resort, is het de aanbieders er veel aan gelegen om gelijkgestemde singles bij elkaar te brengen. Men voelt zich nu eenmaal het prettigste onder soortgenoten, ook op vakantie.

Singles werven

De verschillende reisaanbieders zetten social media kanalen zoals Twitter en Facebook massaal in om toekomstige klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Want met acties, prijsvragen en filmpjes van happy singles op vakantie is het makkelijker overtuigen dan met een wervende reclameteksten. Om alle singles in Nederland onafhankelijk en actueel te kunnen blijven informeren van alle mogelijkheden op reisgebeid kan men behalve op het online magazine dus nu ook terecht op de Facebook pagina van Single2Travel.nl.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!