Berlijn Singles

Singles reisje langs de Rijn

Een reisje langs de Rijn. Dat stond in the old days garant voor een nogal suffe vakantie met een stel bejaarden naar het toch wel prachtige Duitsland. Vandaag de dag zijn er hartstikke mooie singlereizen te maken naar ons buurland en al lang niet meer alleen maar langs de Rijn.

Stedentrip Duitsland

Zo kun je het lekker met singles op stedentrip naar het schitterende Berlijn. De stad is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken, dierentuinen en winkelcentra. Berlijn is dan ook de stad van architectuur, cultuur en natuur. Trendy Berlijn is ideaal voor een korte break!

Stad & Strand Duitsland

Liever naar de kust? Dat kan ook want er zijn mooie singlereizen te vinden die je meenemen naar de Duitse Hanzesteden en de Oostzeekust! Een ware ontdekkingsreis vol cultuur en natuur. Neem de oude handelssteden Wismar en Lübeck, waar fraaie gevelhuizen, pakhuizen en enorme gotische baksteenkerken, het rijke verleden tot leven laten komen. Deze cultuursteden zijn overigens niet alleen mooi om te zien, maar óók nog eens sfeervol door de vele terrasjes op gezellige marktpleinen. En dan vergeten we bijna de indrukwekkende natuur, die varieert van de ‘Seenplatte’ een gebied met meer dan duizend meren tot de Oostzeekust, met stranden en krijtrotsen.

Fietsen in Duitsland

In plaats van een boottochtje langs de Rijn leent Duitsland zich ook uitstekend voor hele mooie fietstochten. Ben jij graag lekker actief bezig op vakantie, dan is een fietsvakantie met andere singles echt iets voor jou!

Varen…

Ok we komen er niet helemaal onderuit, want de Moezel is en blijft prachtig en het is een mooie omgeving voor een vakantie dicht bij huis. Het Ahrdal en plaatsjes zoals Cochem zijn niet voor niets nog altijd bijzonder populaire bestemmingen bij ons Nederlanders. Deze singlereizen zijn natuurlijk mét een boottochtje 😉

Wijnliefhebbers

Duitsland is ook een zalige vakantiebestemming voor de Bourgondiërs onder ons. Hou jij ook van een glas goede wijn? Dan is de Elzas een heerlijke bestemming. Eindeloze groene wijngaarden worden onderbroken door boerendorpen en kleurrijke steden als Colmar, waar Franse gezelligheid het stadshart vult. Een wat ruiger landschap vinden we in de Vogezen, met bergkammen tot wel 1424 m hoogte. Boeken en vooral genieten!

Reizen voor singles naar genoemde plaatsen in Duitsland vind je op Kras Reizen en Effeweg.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!