singles seks vakantie tips

Singles seks en vakantie

Zwoele temperaturen en leuke singles die je ter plekke tegen het lijf loopt of zich al in jou nabijheid bevinden omdat ze dezelfde groepsreis hebben geboekt. Het kan garant staan voor stomende seks en hete vakantienachten!  Zorg je er wel voor dat je niet met een naar vakantie souvenir thuiskomt? Lukt je vast met deze safe seks op vakantie tips!

Condooms in de koffer of backpack

In andere landen kunnen condooms soms wat moeilijk te vinden zijn. Ook komt het vaak genoeg voor dat ze heel duur zijn, niet goed genoeg van kwaliteit of je weet gewoonweg niet hoe je erom moet vragen in een vreemde taal. Zorg dus dat je ze altijd vanuit Nederland meeneemt als je op vakantie gaat. Ook als je in eerste instantie niet van plan bent om seks te hebben op vakantie.. Veel singles worden toch onverwacht verliefd of verleid. En dan komen die condooms toch goed van pas.

NIET in je toilettas

Nu weet dat je goede condooms mee van huis moet nemen moet je ze nog wel ergens instoppen. Veel mensen begaan de fout door ze in hun toilettas op te bergen. Dat lijkt een goed plan, maar scherpe dingen als scheermesjes of een pincet kunnen de condooms beschadigen. Gebruik ook je portemonnee niet. In een portemonnee krijgen de condooms ze te maken met warmte, schuren en scherpe harde voorwerpen als pasjes en muntgeld. Neem ze daarom liever mee in je handbagage.

Handbagage!

Condooms mee in je handbagage? Inderdaad! Condooms kunnen verslechteren wanneer ze worden blootgesteld aan extreme kou of warmte. In het ruim van een vliegtuig daalt de temperatuur aanzienlijk. Veel condoommerken raden je aan condooms niet te bewaren op plekken kouder dan vijf graden Celsius. Bovendien is schade niet altijd met het blote oog te zien.

Let op het keurmerk CE

In Europa is de CE-markering voor condooms verplicht. Dit keurmerk geeft aan dat de condooms veiligheid en gezondheid waarborgen. Bovendien zijn ze voorzien van houdbaarheidsdatum en bijsluiter. In het buitenland heb je niet altijd de garantie dat condooms zo goed gecontroleerd worden als in Nederland (en andere Europese landen.) Ga je toch condooms kopen in een vreemd land, omdat je ze bijvoorbeeld bent vergeten? Let er dan op dat je condooms koopt met de CE-markering en jij bent zekerder van je veiligheid en gezondheid!

Seks, Soa en Vakantie TIPS

Nu je op de hoogte bent van alle need-to-know condoom weetjes hebben we nog wat aanvullende vakantie-seks-tips voor je. Wil je als vrouw beslist niet zwanger worden van je vakantievlam? Beperk jezelf dan niet tot alleen condooms maar combineer dit met een andere vorm van anticonceptie zoals de pil. Wist je dat in veel vakantielanden zoals Spanje, Griekenland en ook Frankrijk vaker hiv en andere soa’s voorkomen? Misschien een open deur maar zorg op vakantie dat je altijd een condoom op zak hebt als je gaat stappen en feesten. Je weet maar nooit wat er op zo’n avond kan gebeuren.. Drank en drugs nemen je remmingen weg, dus probeer niet al te gek veel te gebruiken als je ook nog van plan bent veilige seks te hebben. Maak duidelijk aan je vakantieliefje dat je alleen safe seks wilt.

Veilig vrijen in vreemde talen

Misschien ken je ze al lang en breed uit je hoofd, maar misschien ook niet ;-). Daarom nog even een paar handige zinnetjes in vreemde talen over safe seks op vakantie.

Ik vrij veilig of ik vrij niet:

* Engels: I will have safe sex or no sex.

* Frans: Si je fais l’amour, je me protège, ou je m’abstiens.

* Spaans: Hago el amor sin correr riesgos o no lo hago.

* Duits: Ich habe entweder Safe Sex oder keinen Sex.

Ja, maar alleen met condoom:

* Engels: Yes, but only with a condom.

* Frans: D’accord, mais pas sans préservatif.

* Spaans: Si, pero sólo con preservativo.

* Duits: Ja, aber nur mit Kondom.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!