Singles Spring & Summer special

De lente en de zomer zijn heerlijke jaargetijden om als single een nieuwe start te maken. Het mooie weer lonkt, bezorgt je lentekriebels en doet verlangen naar warme, zwoele avonden op een terrasje of het strand met je vrienden of een nieuwe liefde. In deze spring & summer special ontdek je de allerbeste tips!

Zalige voorjaarsreizen & zomervakanties voor singles:

Wanneer Wat Waar Door wie
29-6-2013 8 dgn Sardinië Hike Strand & Welness Italië NoSun
22-06-2013 Singles Zeilvakantie 8 dgn Zakynthos Griekenland Estivant
13-06-2013 Singlereis High Lights Sri Lanka 17 dgn Sri Lanka Kras
30-06-2013 Lekker relaxen in de Dordogne Frankrijk Singles Enzo
29-06-2013 Single Cruise Turkije Turkije Singlevakanties

De zomer! Voor velen hét moment van een spannende of heftige vakantieromance. Liefdesproblemen voorkomen? Lees dan ons artikel over over vakantieliefde of echte liefde. Vrijgezel en alleen op reis? Deze tips helpen je op weg! De ware vinden op vakantie lijkt onmogelijk maar misschien brengt dit artikel je toch op andere gedachten… Aarzel je nog of een groepsreis met singles iets voor jou is? Snel lezen!

De coolste lente & zomer events voor jou!

Wanneer Wat Waar Door wie
28-04-2013 Salsa Party Amstelveen All Dance
07-06-2013 Relatieplanet Singlefeest Hoofddorp Relatieplanet
07-05-2013 Speeddaten 30-45 jaar Nijmegen Flitsdate
09-06-2013 Skaten NMLK Rotterdam NMLK
19-06-2013 Speeddaten Middelburg Speedmatchen
22-06-2013 Strandfeest BBQ Zandvoort Go-Out

 
Ontmoet je ware liefde deze zomer bij de beste datingsites!

 

Voor de allerleukste singles ga je natuurlijk naar We CliQ, de gratis ontmoetingssite met enkel gecontroleerde profielen. Probeer het nu zelf!

Op match4me vind je hogeropgeleide singles op zoek naar jou!

Op Lexamore vind je singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie

Doe de gratis Parship test en ontvang een persoonlijk profiel

Ontmoet duizenden singles op de grootste datingsite Relatieplanet

Be2 is er speciaal voor singles die zoeken naar een duurzame relatie.

Lentekriebels: voorjaar & zomer tips

Lentekriebels, je kent ze wel. De lucht voelt warmer aan, ramen en deuren staan wat vaker open en opeens heb je kriebels in je buik. Je humeur gaat op standje vrolijk en je barst van de energie! Wil jij een lief in de lente?

Lees dan deze tips!

Verliefheid: wanneer ben je het & wanneer niet?

Er zijn al talloze liedjes over geschreven, de liefde! Meestal gaat het dan niet over lange relaties, maar juist over die korte hevige eerste verliefdheid. Maar wat is verliefdheid nu eigenlijk? Meer over de liefde & verliefd worden lees je hier…

Zomeroutfit op je werk

Een dikke twintig jaar geleden was het de normaalste zaak van de wereld dat je altijd gekleed op je werk verscheen. Ongeacht of het nu dertig graden was buiten of niet, een pak had je altijd aan. Tegenwoordig zijn de kledingcodes versoepeld, maar dat wil niet zeggen dat alles is toegestaan. Deze zijn in elk geval not done!

Een zinderde zomer..

Single en op zoek naar een sprankelend voorjaar en een zinderende zomerliefde? Dan hebben wij nog wat tips voor je. Voordat je gaat daten is het misschien handig als je alle voor en nadelen van de verschillende matchmakers voor ogen hebt.. Als je deze 6 fouten weet te vermijden ben je goed op weg en speciaal voor 55plus singles die zich in de datingmarkt storten 5 handige tips!

Flirttips & Uitgaan

Ondanks de groeiende populariteit van datingsites en het virtuele geflirt zijn er natuurlijk genoeg situaties te bedenken waarbij je in real life wat handige flirtkunsten kunt gebruiken. Wie weet loop je tijdens een avondje stappen spontaan wel een leuk exemplaar het lijf! Wat doe je dan? Wij geven je handige en praktische tips in: Flirten in 10 stappen. Word je als vrouw uit gevraagd die heerlijke man? Ook in 2013 geldt er nog een etiquette..

Gloort er nog geen liefde aan de horizon en gieren de lustkriebels wel door je lijf? Jezelf eens extra verwennen is geen luxe maar soms pure noodzaak. Van deze M/V pretpakketten krijg je beslist de kriebels!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ยท
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!