Singles weekend naar een overweldigend Milaan

Hou het weekend van 21 mei vast vrij in je agenda want dan gaan we met z’n allen naar Milaan! Evenals vorig jaar organiseren wij weer een compleet verzorgd weekendje weg naar deze heerlijke stad. Jij kunt er ook bij zijn, want we hebben nog een plekje voor je vrijgehouden. Geniet mee van het heerlijke eten, luxe hotel, lekkere aperitiefjes en nog veel meer!

Deze stedentrip is namelijk bijzonder compleet. De prijs is 429 euro maar let op, dan heb je ook wat! We vliegen namelijk heen en weer (vrij-zo) naar Milaan, je verblijft in een 4**** hotel waar je op zaterdagochtend geniet van een superdeluxe ontbijtbuffet. Je krijgt een metrokaart voor het hele weekend, een rondleiding op de spectaculaire Dom en door het stadscentrum maar ook een origineel Milanees aperitief op vrijdag en zaterdag zit bij de prijs inbegrepen, evenals twee diners.

Dus… behalve een panini tussen de middag zit alles bij de prijs ingebegrepen! Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd over om Milaan zelf te ontdekken met onze tips en plattegrond.  Het hele weekendprogramma lees je hier!

Wil je met eigen ogen zien hoe het weekend eruit ziet? Bekijk dan het reisverslag van de Milaan trip in 2009.

Extra voordeel: als je bij het boeken van het Milaan Weekend aangeeft dat je via Single2Travel komt, dan komen de boekingskosten van 15 euro te vervallen. Daar kun je dan mooi weer iets leuks of lekkers van kopen in Milaan.. Wij hebben er zin in en heten je van harte welkom!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!