Singles weekend naar een overweldigend Milaan

Hou het weekend van 21 mei vast vrij in je agenda want dan gaan we met z’n allen naar Milaan! Evenals vorig jaar organiseren wij weer een compleet verzorgd weekendje weg naar deze heerlijke stad. Jij kunt er ook bij zijn, want we hebben nog een plekje voor je vrijgehouden. Geniet mee van het heerlijke eten, luxe hotel, lekkere aperitiefjes en nog veel meer!

Deze stedentrip is namelijk bijzonder compleet. De prijs is 429 euro maar let op, dan heb je ook wat! We vliegen namelijk heen en weer (vrij-zo) naar Milaan, je verblijft in een 4**** hotel waar je op zaterdagochtend geniet van een superdeluxe ontbijtbuffet. Je krijgt een metrokaart voor het hele weekend, een rondleiding op de spectaculaire Dom en door het stadscentrum maar ook een origineel Milanees aperitief op vrijdag en zaterdag zit bij de prijs inbegrepen, evenals twee diners.

Dus… behalve een panini tussen de middag zit alles bij de prijs ingebegrepen! Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd over om Milaan zelf te ontdekken met onze tips en plattegrond.  Het hele weekendprogramma lees je hier!

Wil je met eigen ogen zien hoe het weekend eruit ziet? Bekijk dan het reisverslag van de Milaan trip in 2009.

Extra voordeel: als je bij het boeken van het Milaan Weekend aangeeft dat je via Single2Travel komt, dan komen de boekingskosten van 15 euro te vervallen. Daar kun je dan mooi weer iets leuks of lekkers van kopen in Milaan.. Wij hebben er zin in en heten je van harte welkom!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen
By Monique ·
25 augustus 2022

Heimwee? Zo kun je toch genieten van een weekendje weg

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!