singles dol op zonvakanties

Singles zoeken de zon op!

Een vakantie zonder zon is voor velen geen échte vakantie. Zo gek is dat niet omdat in ons kikkerlandje de regen toch meer dan geregeld met bakken uit de lucht komt! Zonvakanties zijn en blijven daarom uitermate populair, ook bij singles!

Zon op vakantie

Een zonvakantie geeft je het ultieme vakantiegevoel! Lekker relaxen aan zee, prachtige meer of luxe zwembad. Een mooie gebronsde gloed op je huid, gezellige ontmoetingen in een ontspannen sfeer, sportieve activiteiten zoals beachvolley, raften of duiken maar ook lekker dobberen op zee, starend naar de blauwe lucht en genieten van het niets doen. Liever cultuur snuiven? Is ook leuker wanneer je straatjes en pleinen verwarmd worden door de zon! En wat te denken van een intieme ‘happy hour’ met andere singles terwijl je kijkt naar een prachtige zonsondergang? De zon maakt heel wat vakanties extra mooi!

Zonnige singles

Wanneer je een zonvakantie met singles boekt dan ben je verzekerd van een relaxte vakantie. Want of je nu wilt feesten, stappen en uitslapen aan het strand of voor dag en dauw je vaste hardloopritueel wilt afwerken, het kan allemaal. De combinatie van ‘alleen op vakantie maar toch samen’ geeft je vrijheid én gezelligheid. Wanneer de zon schijnt raken we allemaal in een beter humeur. Staan we meer open voor anderen, zien we er beter, gelukkiger en gezonder uit. Geen wonder dat de vonk weleens overslaat wanneer je met een singlereis naar de zon vertrekt. Zonvakanties voor singles heb je in alle soorten en maten, prijsklassen en bestemmingen. Je maakt in ieder geval nieuwe vrienden en komt als herboren thuis!

zonvakanties voor singles

Voorjaarszon & Najaarszon

Kan je tijdens de zomervakantie niet op reis naar de zon? Niet getreurd, er zijn ook in het voor- en najaar overheerlijke zonvakanties voor singles te vinden. In de lente en herfst is het op heel wat plaatsen in Zuid Europa nog uitstekend toeven. Sommige mensen vinden het juist fijner om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan; wel de lusten (warme zonnige dagen) en niet de lasten (topdrukte in hotels, restaurants). Je vakantie valt waarschijnlijk ook nog eens een stuk goedkoper uit. Kan je lekker nog een extra cocktail bestellen op dat terras met uitzicht op zee. Genieten! Ben jij ook op zoek naar een zomerse zonvakantie? Op Singlereizen.nl ontdek je een compleet aanbod.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!