singles dol op zonvakanties

Singles zoeken de zon op!

Een vakantie zonder zon is voor velen geen échte vakantie. Zo gek is dat niet omdat in ons kikkerlandje de regen toch meer dan geregeld met bakken uit de lucht komt! Zonvakanties zijn en blijven daarom uitermate populair, ook bij singles!

Zon op vakantie

Een zonvakantie geeft je het ultieme vakantiegevoel! Lekker relaxen aan zee, prachtige meer of luxe zwembad. Een mooie gebronsde gloed op je huid, gezellige ontmoetingen in een ontspannen sfeer, sportieve activiteiten zoals beachvolley, raften of duiken maar ook lekker dobberen op zee, starend naar de blauwe lucht en genieten van het niets doen. Liever cultuur snuiven? Is ook leuker wanneer je straatjes en pleinen verwarmd worden door de zon! En wat te denken van een intieme ‘happy hour’ met andere singles terwijl je kijkt naar een prachtige zonsondergang? De zon maakt heel wat vakanties extra mooi!

Zonnige singles

Wanneer je een zonvakantie met singles boekt dan ben je verzekerd van een relaxte vakantie. Want of je nu wilt feesten, stappen en uitslapen aan het strand of voor dag en dauw je vaste hardloopritueel wilt afwerken, het kan allemaal. De combinatie van ‘alleen op vakantie maar toch samen’ geeft je vrijheid én gezelligheid. Wanneer de zon schijnt raken we allemaal in een beter humeur. Staan we meer open voor anderen, zien we er beter, gelukkiger en gezonder uit. Geen wonder dat de vonk weleens overslaat wanneer je met een singlereis naar de zon vertrekt. Zonvakanties voor singles heb je in alle soorten en maten, prijsklassen en bestemmingen. Je maakt in ieder geval nieuwe vrienden en komt als herboren thuis!

zonvakanties voor singles

Voorjaarszon & Najaarszon

Kan je tijdens de zomervakantie niet op reis naar de zon? Niet getreurd, er zijn ook in het voor- en najaar overheerlijke zonvakanties voor singles te vinden. In de lente en herfst is het op heel wat plaatsen in Zuid Europa nog uitstekend toeven. Sommige mensen vinden het juist fijner om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan; wel de lusten (warme zonnige dagen) en niet de lasten (topdrukte in hotels, restaurants). Je vakantie valt waarschijnlijk ook nog eens een stuk goedkoper uit. Kan je lekker nog een extra cocktail bestellen op dat terras met uitzicht op zee. Genieten! Ben jij ook op zoek naar een zomerse zonvakantie? Op Singlereizen.nl ontdek je een compleet aanbod.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!