zonvakantie november singles

Singles zonder kids reizen extra goedkoop naar de winterzon

Singles zonder kinderen kunnen, in tegenstelling tot alleenstaande ouders, vaak lekker goedkoop op vakantie. Waar je met kroost gebonden zit aan dure schoolvakantieperiodes kan de kinderloze singles doorgaans buiten de schoolvakantie met de noorderzon vertrekken. En dat scheelt nogal wat in de portemonnee!

Winterzon

Met de toenemende regen en kou stijgt bij velen het verlangen naar zon en warmte. Niet iedereen houdt van sneeuw, skiën en glühwein en daarom pakt menigeen liever z’n zwembroek dan skibroek in. Om in de winter een zonnig en aangenaam warm oord te bereiken moet je wel een behoorlijk aantal uurtjes vliegen. Maar dan heb je ook wat. Niks zo lekker om te flaneren in je zomerse kleding terwijl men hier in dikke jassen over straat moet.

Alleen of samen?

Een groepsreis voor singles is hartstikke gezellig en een mooie ervaring. Groot voordeel is dat je zelf niets hoeft uit te zoeken of ter plaatse te regelen. Het enige dat jij hoeft te doen is boeken en genieten. Ben je meer een avonturier, bepaal je het liefst je eigen tempo en hou je er juist van om in een ander land op verkenning uit te gaan, dan kan je natuurlijk ook prima solo reizen. Je ontmoet als rondreizende single juist heel gemakkelijke andere reizigers die ook alleen op reis zijn. Op die manier doe je veel nieuwe contacten op maar bepaal je toch je eigen reis.

Verleiding

Boek je een georganiseerde groepsreis, dan zit vaak al veel bij de reissom inbegrepen. De kosten ter plaatse vallen meestal wel mee omdat de levensstandaard in vele landen een stuk lager liggen dan bij ons. Wil je liever solo op reis, dan kan je het meeste besparen door een goedkoop vliegticket te bemachtigen. Met sites als Syscanner, Cheaptickets vind je eenvoudig een goedkope vlucht. Zeker als je een beetje flexibel bent in je vertrekdatum. Een hele aantrekkelijke site is Paperflies. Hele goedkope vluchten naar schitterende bestemmingen over de hele wereld. Kan jij de verleiding weerstaan of lig je binnenkort in de zon?

Redactie, Single2Travel.nl

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!