singlevakantie liefde

Singlevakanties: zo vergroot jij je kansen in de liefde

Wil jij in het nieuwe jaar als single goed beginnen? Dan is een gave singlevakantie boeken een prima start! Lekker op reis met leuke vrijgezellen net als jij, daar krijg je niet alleen bergen energie van, je houdt er beslist leuke nieuwe vriendschappen aan over. Een nieuwe liefde ontmoeten? Niks is onmogelijk!

Waarom boeken singles een singlevakantie

Hoewel de meeste singles geen singlevakantie boeken om een date te scoren (dat doen singles doorgaans op een datingsite of met een datingapp) is het natuurlijk helemaal niet onmogelijk om je nieuwe liefde te ontmoeten tijdens een singlereis. Het is nou eenmaal een gegeven dat we allemaal een stuk relaxter zijn wanneer we op vakantie zijn. Het goede weer, geen werkstress, mooie omgeving; het zorgt er voor dat wel allemaal meer ontvankelijk zijn voor nieuwe indrukken.

De vonk

En dat gaat ook op voor het ontmoeten van nieuwe mensen die net als jij momenteel als single door het leven gaan. En of je nu wel of niet ‘op zoek bent’ zoals dat zo mooi heet, de vonk kan uiteraard altijd onverwachts overslaan. Ook wanneer je met andere singles op een singlevakantie bent. Boek daarom niet met dat doel; maar sluit de mogelijkheid van een nieuwe liefde ook zeker niet uit.

Kansen vergroten op een singlereis

Wil jij je kansen op een nieuwe liefde vergroten tijdens een singlevakantie? Hoewel dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt is dat niet helemaal waar. Want op wat voor types val jij normaal gesproken? Bij welke mannen of vrouwen voel jij je doorgaans al snel thuis? De keuze voor een bepaald type singlevakantie zegt veel meer over iemand dan je misschien denkt. Ga jezelf maar na! Wat zeggen jouw vakantiekeuzes over jou als persoon? Ben je sportief, ondernemend, nieuwsgierig van aard of ben je meer van het relax-to-the-max soort? Dikke kans dat je dit terugziet in jouw vakantiebestemming.

Soort singles op vakantie

De kans om singles tijdens een singlevakantie te ontmoeten waarmee het weleens heel erg goed zou kunnen klikken vallen automatisch samen met jouw vakantiekeus. Want je voelt je als nieuwsgierige globetrotter waarschijnlijk snel aangetrokken tot singles die net als jij in het leven staan. Ben je meer van natuur en wandelvakanties? Dan val je doorgaans niet op het type dat het allerliefst helemaal los gaat tijdens een vakantie in Ibiza. Laat je daarom verleiden een singlevakantie te boeken die echt bij jou past en dan is de kans op een vonk(je) meteen een stukje groter! Wil jij op zoek naar de singlevakantie die het beste bij je past? Doe de singles reiswijzer en vertrek!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!