reizen cadeau feestdagen

Sint en Kerst: 5 unieke travel gifts!

Vind jij het ook altijd zo lastig om je verlanglijstje voor de feestmaand te vullen of verras je jouw dierbare in december graag eens met een tof cadeau voor op reis? Cherry LAB heeft 5 tips voor onder de kerstboom, in je schoen of als fijne opsteker voor het nieuwe jaar waar iedere reisliefhebber geheid vrolijk van wordt! Weg met dat eeuwige boek uit de zak van Sinterklaas of die altijd-goed-badschuim-fles voor Kerst; hallo 5 unieke travel gifts!

  1. Nachtje weg onder de kerstboom

Croissantjes, verse jus d’orange en een zacht gekookt eitje bestellen via roomservice terwijl je nog even ligt te dommelen onder het dikke, donzen hoteldekbed. Do we need to say more? Een fijne hotelovernachting is een traktatie voor iedere reiziger en via een persoonlijke voucher van Hotelgift geef jij deze gemakkelijk cadeau! Met keuze uit 110.000 hotels in 170 landen durven we te wedden dat jouw presentje in de smaak valt!

  1. Dompel je warme water

Een heerlijk kopje thee voor het slapengaan of een emmertje warm water om je ’s ochtends mee te kunnen wassen; het is helemaal niet nodig om jezelf deze luxe op reis te onthouden dankzij de reisdompelaar! Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en klaar is je warme water. Daar maken wij graag ruimte voor in onze koffer of backpack!

  1. srprs yourself!

Volgens srprs.me beleef je de tofste ervaringen als je geen verwachtingen hebt. Gun jij jouw dierbare dit ook? Dan kun je in december een wel heel speciale giftcard bestellen, die uiteraard ‘srprs.spannend’ wordt ingestoken. Via een persoonlijke invite krijgt de ontvanger een datum en tijd doorgestuurd waarop het gegeven bedrag (online) wordt onthuld. Maar dat is – zoals we van een verrassingsreisorganisatie mogen verwachten – nog niet alles! srprs.me voegt namelijk een eigen verrassingssausje toe en upgrade een aantal giftcards tot héle toffe hoofdprijzen! They love to surprise; who will you surprise?

  1. Geef aan een ander

Helaas heeft niet iedereen geld om cadeautjes te kopen of op reis te gaan. Stichting Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen om hen toch een vakantiegevoel te bezorgen. Draag jij daarom deze kerst jouw steentje bij aan een spetterende feestmaand waarin een persoon of zelfs gezin wordt verrast met een fijn weekendje weg of vakantie? Want uiteindelijk draait de feestgedachte natuurlijk vooral om samenzijn en voor elkaar zorgen!

  1. Reiscadeau inspiratie?

Mochten bovenstaande tips het toch net niet helemaal zijn en geef je het liefst wel een fysiek cadeau, dan kun je altijd nog een kijkje nemen op de Bol.com voor de leukste reisgerelateerde inspiratie! Van kleurrijke camera straps en vrolijke kofferlabels tot leren reisdagboekjes en strandhanddoeken in de vorm van een hamburger.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!