op vakantie gratis lamzac

Solliciteer op deze ultieme zomerbaan

Stel je eens voor.. betaald krijgen terwijl je samen met je beste vrienden reist door Europa, feest tot de zon op komt en chillt wanneer het jou uitkomt. Sounds good? Dan is ‘The World’s Laziest Job’ de perfecte baan voor jou en jouw 2 of 3 beste vrienden!

Cool!

Lamzac is op zoek naar Lamzac Ambassadeurs die willen helpen met het promoten en verkopen van de Lamzac op zonnige bestemmingen in Europa. Zij zorgen voor een extreem cool busje, genoeg Lamzac the Originals en een budget voor eten, drinken en benzine. Daarnaast kan je ook nog eens extra geld verdienen voor elke Lamzac die je verkoopt!

Eisen:

In totaal zoeken ze 3 teams die ieder 4 weken gaan roadtrippen in juni, juli of augustus. Je komt langs de meest toffe hotspots in het zuiden en jullie delen alle avonturen op de social media kanalen van Lamzac. Iets voor jou? Je moet in ieder geval aan de volgende eisen voldoen:

  • Je bent lui en ligt graag op een Lamzac
  • Je hebt actieve accounts op verschillende social media kanalen
  • Je bent in staat creatieve one-of-a-kind content te creëren
  • Je weet hoe je mooie foto’s en/of video’s moet maken
  • Je bent zelfstandig, vindingrijk en oplossingsgericht
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
  • Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud en in bezit van een geldig rijbewijs B (of ten minste 2 mensen uit de groep hebben een rijbewijs)
  • Het is belangrijk dat je 4 weken non-stop beschikbaar bent

Voor meer informatie bekijk je de vacature-pagina en solliciteer vóór 24 april 2017.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!