kerst slot zuylen

Sprookjesachtig kerstuitje met de kids

Alleenstaande papa’s en mama’s opgelet! Nog op zoek naar een leuke en bijzonder kerstuitje met je kinderen in de kerstvakantie? Ga tussen 28 en 30 december naar Slot Zuylen!

Kerstsfeer

Slot Zuylen is weer helemaal feestelijk versierd. In dit mooie slot in Oud Zuylen vinden traditiegetrouw de Eindejaarsrondleidingen plaats. Met verhalen en tradities over kerstvieringen door je eeuwen heen. Sprookjesachtig mooi!

Kerstverhalen

De rondleiding wordt beëindigd in de mooiste ruimte van het slot, de fraaie Gobelinzaal. Hier staat de metershoge kerstboom en kunnen de kinderen aanschuiven voor het kerstverhaal en een kransje uit de boom. Voor de ouders staat er een heerlijk glaasje glühwein klaar in het museum café in het Koetshuis.

Openingstijden

De Eindejaarsrondleidingen vinden plaats op 28, 29 en 30 december, om 14.00, 14.30, 15.00 en 15.30 uur en in de avond om 19.30, 20.00, en 20.30 uur. Kosten: volwassenen €10, kinderen €6,50. Reserveren kan op 030-2440255 of via info@slotzuylen.nl.

Adres: Tournooiveld 1, Oud Zuylen. www.slotzuylen.nl

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!