reistrends 2016

Studentenbaan: vliegen en overnachten in zonnige vakantieoorden

Claimorganisatie Aviclaim gaat je betalen om te vliegen naar en te overnachten in zonnige vakantieoorden. Aviclaim behandelt claims voor vertraagde passagiers en zoekt studenten die aankomende zomer voor hen willen flyeren op Zuid Europese luchthavens.

Vertraagde & geannuleerde vluchten

Omdat Aviclaim het liefst heeft dat er geflyerd wordt bij de gates van vertraagde en geannuleerde vluchten kopen ze vooraf een vliegticket voor je. Er wordt van je verwacht dat je meerdere uren voor de vlucht aanwezig bent op de luchthaven om vertraagde passagiers te ondersteunen met het verhaal dat ze compensatie kunnen krijgen. Eén dag of twee dagen later zal je weer terug vliegen, afhankelijk van de ticketprijs. De overnachtingen worden in elk geval ook vergoed en je kan dus heerlijk genieten van de zon op toplocaties.

Sollicitatieprocedure

Remco Kuilman, oprichter van de claimorganisatie, zegt dat de studenten voornamelijk naar zonnige vakantieoorden zullen worden gestuurd omdat het daar in de zomer het vaakst mis gaat met de vluchten. Solliciteren kan alleen of samen met een vriend of vriendin via de website van Aviclaim.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!