stuntprijzen vliegtickets

Stuntprijzen: voor 200 euro naar Amerika vliegen

We reizen allemaal steeds vaker en het liefst voor minder geld. Heb jij altijd al eens willen afreizen naar Amerika maar was dat niet betaalbaar? Dan hebben we goed nieuws!

In onze speurtocht naar interessant reisnieuws kwamen we een artikel tegen op Columbus Magazine waar ze hebben ontdekt dat je voor minder dan 200 euro naar Amerika kunt vliegen! Dat trucje willen we natuurlijk ook graag delen met onze single reizigers!

Betaalbare vliegtickets

Er hangt verandering in de lucht. Nieuwe vliegmaatschappijen schieten als paddenstoelen uit de grond en touroperators breiden hun bestemmingenaanbod uit. Een hevige concurrentiestrijd is het gevolg. Betaalde je vorig jaar € 800,- voor een ticket naar Los Angeles, voor dat geld zit je er nu met z’n tweeën! Je moet er alleen wel even naar zoeken.

Via Noorwegen naar de USA

Uit het onderzoek komt naar voeren dat je heel voordelig uit bent bij Norwegian Air. Voor een paar tientjes kun je vanaf Nederland of België al vliegen naar Oslo of Kopenhagen. Vervolg vanaf daar je reis met de Scandinavische luchtvaartmaatschappij en je bent in de meeste gevallen minder dan €200,- kwijt voor je ticket naar de VS. Een aantal voorbeelden;

Brussel – Oslo = € 12,99
Oslo – Miami, Florida = € 169,40                            Totaal = € 182.39

Amsterdam – Oslo = € 48,00
Oslo – New York = € 135,50                                   Totaal = € 183.50

Eindhoven – Kopenhagen = € 20,35
Kopenhagen – Los Angeles = € 178.40                   Totaal = € 198.75

Omdat de vluchten niet altijd goed op elkaar aansluiten, heb je op direct de kans om 2 bijzondere bestemmingen aan te doen. Laat al die aanbieders het maar lekker uitvechten, intussen kan iedereen er lekker van genieten!

(Prijzen tussen Nederland/ België en Oslo/Kopenhagen zijn gevonden op www.WTC.nl. Overige vluchten zijn gevonden op beta.norwegian.com/nl/destinations/. In beide gevallen zijn het veelvoorkomende voorbeelden in de periode oktober 2015 – maart 2016)

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!