kaapverdie 50+ singlevakanite

Super zonbestemming april: Kaapverdië

Wil je in het voorjaar dolgraag op een zonnige vakantie, maar twijfel je over de vakantiebestemming? Dan hebben wij een gave suggestie, want Kaapverdië blijkt in april dé ideale zonbestemming.

50+ Singles Kaapverdië

Ben je single en 50+? Dan hebben we ook meteen de perfecte reis naar Kaapverdië in het najaar voor je gevonden. Erg gewild, dus mocht je voornmens zijn om later dit jaar het tropische zonnetje op te willen zoeken en onder het genot van een drankje andere leuke singles te ontmoeten, wees er dan snel bij!

Uniek klimaat Kaapverdië

Steeds meer mensen ontdekken het unieke klimaat van de mooie eilandengroep Kaapverdië. Uit onderzoek van Waarschijntdezon.nl komt Kaapverdië als beste zonbestemming uit de bus voor de maand april. “We kunnen dit bepalen op basis van vergelijk van de historische klimaatdata en de prijs-kwaliteitsverhouding van een zonvakantie naar de Kaapverdische eilanden met die van andere zonbestemmingen”, meldt Timothy Koppers van de weerwebsite.

Hoge score

“Kaapverdië behoort tot de weinige bestemmingen waar het eigenlijk het hele jaar fijn strandweer is. In april is het er al helemaal heerlijk. Dan scoren de eilanden met gemiddeld 26 graden Celsius, 9 uren zon per dag en een zeewatertemperatuur van 23 graden Celsius ook maar liefst een 9,4 op onze Sunfactor rating”.

Minder ver vliegen

“Daarbij meegenomen is dat de prijzen van vakantie reizen naar Kaapverdië  gemiddeld toch wel 30 – 40% lager liggen dan naar concurrerende bestemmingen in het Caribisch gebied. Een ander groot voordeel t.o.v. zonbestemmingen in de Cariben of Azië is dat het slechts zes uur vliegen is en dat je ook maar drie uur tijdsverschil hebt met Nederland”, besluit Timothy zijn verhaal. Een zonnig overzicht van voorjaarsreizen naar Kaapverdië vind je hier. 

50+ singlereis Kaapverdië

Ben jij een strandliefhebber die de winterse dagen wilt chillen op een zonovergoten eiland gelegen in de Atlantische Oceaan? Op slechts 6 uur vliegen nemen wij je mee voor deze Single Reis Kaapverdië 50+ Beach Club naar eiland Sal met een gemiddelde temperatuur van zo’n 25 graden…Vertrek in november, maar wees op tijd met boeken!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!