hotspots suriname

Surinam Hotspots

Wat is er allemaal in Suriname te doen? Waar kan je lekker eten? Waar kan je het best verblijven? Wat moet je gezien hebben? Waar moet je allemaal op letten? Op deze en vele andere prangende vragen geeft Surinam Hotspots nu antwoord.

Online magazine Suriname

Op het nieuwe en eerste online magazine met uitgebreide informatie over Suriname, Surinam Hotspots, kan je het beste van deze bestemming ontdekken. Suriname is een toeristische bestemming in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken dat Suriname met haar prachtige, ongerepte jungle, verschillende culturen, lekker eten en bruisende hoofdstad veel te bieden heeft als vakantiebestemming. Ook vele studenten hebben Suriname ontdekt, en lopen er graag stage. Zakenmensen zien daar hun kansen, en vele (Surinaamse) Nederlanders, Belgen, Amerikanen en Fransen hebben reeds de stap genomen zich daar te vestigen. In het online magazine Surinam Hotspots ontdek jij waarom.

 Hotspots

Surinamhotspots.com brengt het beste van Suriname samen in een online magazine. Surinam Hotspots is onderverdeeld in de rubrieken: Art & Culture, To do, Food & Drinks, Accommodaties, Shops, Eco, Uitgaan en Tips. Vanaf januari wordt Surinam Hotspots uitgebreid met de rubriek blogs waar artikelen komen over diverse inspirerende mensen die iets met het land hebben.  Het online magazine wordt begin volgend jaar ook uitgebreid met een Engelse versie.

Over Suriname

In Suriname, waar Nederlands de voertaal is, zal je met volle teugen kunnen genieten van de traditionele culturen, de prachtige natuur en de culinaire diversiteit van de verschillende Surinaamse bevolkingsgroepen. Of je nu gaat voor een citytrip naar Paramaribo, een back to nature ervaring in de ongerepte jungle, één van de spannende excursies die het land te bieden heeft, of alles wilt combineren – het kan in Suriname op slechts 9 uur vliegen vanuit Nederland.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!